Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Gun jezelf de tijd

De plek voor een luxe overnachting waar het je aan niets ontbreekt, een ontspannen vergadering met je team of een bijzondere bruiloft om nooit te vergeten. Wij houden rekening met jouw persoonlijke voorkeuren.
 
logo-1Kleinschalig en eigenzinning
logo-2Aangename luxe ontmoet eeuwenoude natuur
logo-3Gastvrij en persoonlijk
logo-4Innemende architectuur en inrichting
  

Boutique Hotel Beekhuizen

Kon je de tijd zo nu en dan maar even stilzetten. Genieten van het moment zonder je druk te hoeven maken over alledaagse zaken. Op een historische locatie te midden van Nationaal Park de Veluwezoom bevindt zich Boutique Hotel Beekhuizen. Een architectonische eyecatcher, waar gasten in volledige vrijheid mogen beleven en in rust kunnen genieten. Kleinschalig, persoonlijk en gastvrij. 

Wij laten je de tijd voor even vergeten. Van een luxe ontbijt in het Bakhuis tot een verfrissende boswandeling door het prachtige natuurgebied. Van een goed glas wijn in onze honesty bar tot een behaaglijk bed om uitgerust uit op te staan. Alles op je gemak. Onze suites en lodges zijn elk op geheel eigen wijze ingericht en gestyled, kijken uit over de omliggende natuur en bieden de privacy die je wenst.

Wat zeggen onze ambassadeurs?

Lees alle recensies