Direct boeken

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden en huisregels van Hotel Beekhuizen Exploitatie B.V. behorend als aanvulling op de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) welke van toepassing zijn voor Hotel Beekhuizen Exploitatie B.V.

De UVH zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven, zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (zoals cateringbedrijven en party-servicebedrijven) hun diensten kunnen verlenen en overeenkomsten kunnen sluiten. De meest recente versie van de Uniforme Voorwaarden Horeca zijn als PDF te downloaden via de volgende link: http://www.khn.nl/algemene-voorwaarden-en-uvh.

Middels ondertekening van een overeenkomst met Hotel Beekhuizen Exploitatie B.V. verklaart de opdrachtgever een exemplaar van de UVH en de aanvullende voorwaarden van Hotel Beekhuizen Exploitatie B.V. (hierna te noemen ‘het hotel’) te hebben ontvangen en hiermee akkoord te gaan.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Als uitzondering daarop is het voor individuele boekingen mogelijk om tot één week voor aankomst de reservering te annuleren. Voor het volledig betaalde bedrag wordt op dit moment een voucher uitgegeven (m.u.v. non-refundable reserveringen). In geval van no-show wordt het volledige boekingsbedrag in rekening gebracht.

Voor groepsboekingen gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden, welke vermeld staan in de reserveringsbevestiging.
Wanneer u wilt annuleren, dan kunt u direct contact opnemen met het hotel. Een annulering kan alleen per e-mail aangevraagd worden en is uitsluitend geldig met een bevestiging per e-mail van het hotel.

Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van fouten of een duidelijk afwijkende prijs. In dit soort gevallen heeft de hotelier het recht de boeking te annuleren.

AANVULLENDE VOORWAARDEN EN HUISREGELS

Aanwijzingen van medewerkers van het hotel dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

Het gehele hotel, bestaande uit kamers, faciliteiten en terrein, is rookvrij. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt, zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen wij de voorrijkosten van de brandweer doorbelasten.

Het is op het hotelterrein niet toegestaan om op hout of elektrisch te barbecueën, of open vuur te stoken. 

Het hotel is huisdiervrij met uitzondering van de voor huisdieren geschikte kamers tegen betaling van een toeslag. Huisdieren dienen vooraf te zijn aangemeld in verband met de beperkte beschikbaarheid. Toestemming van het hotel dient schriftelijk te zijn gegeven.   
                  
Het is niet toegestaan om met ongeregistreerde personen op de kamer te verblijven. Bezoekers zijn alleen toegestaan met voorafgaande goedkeuring van het management van het hotel.
                 
Tussen 23.00-08.00 uur dient het stil te zijn in en om het hotel. Dit i.v.m. andere gasten en de aanwezigheid van wilde dieren.

Na zonsondergang en voor zonsopgang is het zonder officiële toestemming niet toegestaan de bossen in te gaan. Bij het betreden van de omringende bossen dien je uitsluitend op wegen en paden te blijven en geen bomen of planten te beschadigen.               

In en rond het hotel is camerabewaking aanwezig om de veiligheid te waarborgen. Eenieder die zich in het hotel bevindt stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan de autoriteiten.

Het hotel heeft het recht om in en rond het hotel foto’s en video’s te maken ten behoeve van marketingdoeleinden (waaronder publicatie en/of weergave op internet). Eenieder die zich in het hotel bevindt stemt toe in het maken van opnames en publicatie, zelfs indien hij/zij daarop (gedeeltelijk) herkenbaar is.

Bij inchecken in het hotel kan er om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden. De inchecktijd is tussen 15.00-18.00 uur, en de uitchecktijd is tot 11.00 uur, tenzij vooraf anders overeengekomen.

Parkeren en gebruikmaking van de fietsenstalling is gratis en op eigen risico. Voor elektrisch laden kunnen kosten in rekening worden gebracht. Het laden (van de accu's) van elektrische fietsen is uitsluitend toegestaan in de fietsenstalling.

In alle gevallen waarin de algemene en aanvullende voorwaarden en/of huisregels niet voorzien, beslist het management van het hotel.
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's
  • Op al onze kamers:
  • WiFi
  • Airconditioning
  • Eco-friendly
  • Uniek uitzicht