Direct boeken

Alles voor jullie speciale dag | Boutique Hotel Beekhuizen

Boutique Hotel Beekhuizen is veel meer dan alleen een trouwlocatie met overnachting. Het zit hem in de kleine, unieke dingen, die ervoor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Een voorbeeld hiervan is plaats van de ceremonie. Deze kan plaatsvinden in onze intieme binnentuin, net naast een stromend beekje. Of wat dacht je van een intieme ceremonie midden in het bos, elkaar het ja-woord geven midden in de ongerepte natuur. Dat is toch heel bijzonder en romantisch? Ergens in het 5.000 hectare grote park is vast en zeker jullie droomplekje te vinden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Buiten het ontzettend unieke en romantische plekje, zorgen de faciliteiten van Boutique Hotel Beekhuizen ervoor dat jullie de dag van jullie dromen hebben. Of jullie nu met een groep van 20 of 100 personen de speciale dag willen vieren, wij zorgen ervoor dat jullie niets te kort komen.

Samen zorgen wij voor jullie perfecte dag
Op de grote dag willen jullie natuurlijk niet dat er iets misgaat. Daar helpen wij je graag bij. In het begin brengen wij samen al jullie wensen en behoeften in kaart tijdens een persoonlijk gesprek en bieden wij jullie verschillende mogelijkheden aan.
 
Daarnaast werken we samen met verschillende bedrijven uit de regio. Een voorbeeld hiervan is Kasteel Rosendael & Oranje-rie, een unieke horecagelegenheid op landgoed Rosendael. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ceremonie in het sprookjesachtige kasteel, een knallend feest in de Oranje-rie en de huwelijksnacht beleven in een luxe suite in ons knusse hotel. Drie bijzondere locaties, op steenworp afstand, voor jullie speciale dag. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om op het terrein van Boutique Hotel Beekhuizen te blijven voor het ja-woord en een aansluitende receptie. Neem gerust contact met ons op, wij bieden graag een aantal mogelijkheden.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's
  • Op al onze kamers:
  • WiFi
  • Airconditioning
  • Eco-friendly
  • Uniek uitzicht