Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Bijzonder overnachten Gelderland

Bijzonder overnachten in Gelderland
Wil jij bijzonder overnachten in Gelderland? Zoek niet verder, want bij Boutique Hotel Beekhuizen bieden wij jou een uniek concept. Midden in het prachtige landschap van Nationaal Park de Veluwezoom hebben wij alle luxe paraat zodat niets ontbreekt aan jouw luxe ervaring. Kleinschalig en met een persoonlijke touch creëren wij een unieke beleving voor alle gelegenheden, ook zakelijk.
 
Bekijk al onze overnachtingsmogelijkheden
 
Bijzonder overnachten in Boutique Hotel Beekhuizen
Al onze verblijven hebben ieder hun eigen karakteristieke kenmerken, dat maakt iedere kamer een ware verrassing. Of je nu gaat voor een Suite met jacuzzi, een Arcadië lodge met pellet kachel en privé terras of onze Lodge met twee verdiepingen en een veranda, iedere overnachting is uniek. Ieder vertrek is voorzien van een ruime slaapkamer en waarborgt genoeg privacy. Bewonder het groene uitzicht vanuit je verblijf en waan jezelf midden in de natuur. Deze combinatie van luxe, natuur en onze persoonlijke touch creëert een bijzondere overnachting in Gelderland.
 
Bekijk onze bijzondere kamers
 

Bijzonder overnachten Gelderland

Ontdek het bruisende Gelderland
Maak jouw bijzondere overnachting in Gelderland compleet en ontdek al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Boutique Hotel Beekhuizen ligt centraal in Gelderland – ideaal om de provincie te ontdekken.
 
Ongeveer 22 minuten rijafstand ligt het gezellige centrum van Arnhem. Ga lekker shoppen of pak een zonnig terrasje in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Zutphen of één van de andere sfeervolle steden van Gelderland.
 
Bezichtig kasteel Biljoen op het historische Landgoed Biljoen & Beekhuizen, aan de rand van Velp niet ver van jouw verblijf. Nabijgelegen is Rheden, met een ruime keuze aan kunst en cultuur met 757 monumenten. Meer cultuur ontdekken in Gelderland? Bezoek Doesburg of één van de andere historische stadjes.
 
Ontdek de bruisende omgeving
 
Authentieke Gelderse natuur
Overnachten bij Boutique Hotel Beekhuizen betekent een unieke, bijzondere ervaring midden in de natuur van Gelderland. Bezichtig het prachtige Landgoed Biljoen & Beekhuizen en het groene hart van Gelderland: Natuurpark de Veluwezoom. Zoek één van de vele wandel- en fietsroutes uit verken 5.000 hectare aan afwisselend landschap. Geen fiets bij de hand? Geen probleem, informeer bij de receptie naar mogelijkheden om een fiets te huren.
 
Uiteraard kent Gelderland nog veel meer natuurschoon. Bezoek Nationaal Park de Hoge Veluwe, de Rijn en vele andere wateren. Voor de natuurliefhebber is er genoeg te ontdekken in Gelderland.
 
Ontdek de Gelderse natuur

Boek je verblijf bij Boutique Hotel Beekhuizen
Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting in Gelderland? Bij Boutique Hotel Beekhuizen bieden wij een persoonlijke, luxe ervaring midden in de natuur. Heb je vragen over je verblijf of heb je persoonlijke wensen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)26 20 20 122 of mail naar info@hotelbeekhuizen.nl, wij helpen je graag!
 

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie