Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Bijzonder overnachten in Arnhem | Boutique Hotel Beekhuizen

Ben jij op zoek naar een plek om bijzonder te overnachten in Arnhem? Het kleinschalige en eigenzinnige Boutique Hotel Beekhuizen is gelegen op slechts tien minuten afstand van Arnhem. Als je bij het hotel aankomt, verwacht je waarschijnlijk niet dat je binnen enkele minuten al in de bruisende stad Arnhem staat. Boutique Hotel Beekhuizen is namelijk gelegen midden in de prachtige natuur, in het oudste Nationaal Park van Nederland. Hierdoor geniet je tijdens een bijzondere overnachting bij Boutique Hotel Beekhuizen van de bruisende stad Arnhem én van de prachtige Nederlandse natuur. Zo combineer je een dagje shoppen of uitgaan in Arnhem met een heerlijke rustgevende wandeling in een van de mooiste stukjes Nederland. Na een dagje genoten te hebben van de levendige stad Arnhem én de natuur, overnacht je in een bijzondere hotellodge of (junior)suite in ons hotel in de omgeving van Arnhem.


Zoek & boek een accommodatie

Van ongerepte natuur naar de binnenstad van Arnhem in 15 minuten

Komen jullie bijzonder overnachten nabij Arnhem? Combineer dan de prachtige stad Arnhem en de ongerepte natuur van Nationaal Park de Veluwezoom met een verblijf bij ons hotel dichtbij Arnhem. Binnen ongeveer tien minuten bereik je zowel het Nederlands Openluchtmuseum als de unieke dierentuin Burgers Zoo. Indien je enkele minuutjes langer doorrijdt, sta je midden in het centrum van Arnhem.  De bruisende binnenstad van Arnhem biedt al het vertier voor een leuk dagje uit. Je vindt hier meer dan 400 winkels, zowel grote winkelketens als knusse boetiekjes. Tevens kun je in de binnenstad van Arnhem op veel terrasjes terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak.
 
Wist je trouwens dat onder de winkelstraten eeuwenoude kelders zijn gevestigd? Iedere woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag worden hier rondleidingen gegeven. Echte uitgaansliefhebbers kunnen terecht op de Korenmarkt in het centrum van Arnhem. In het uitgaansgebied zijn allerlei soorten horeca te vinden en kun je tot diep in de nacht feesten op verschillende soorten muziek.


Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Van ongerepte natuur naar de binnenstad van Arnhem in 15 minuten
Reserveer online en kom bijzonder overnachten nabij Arnhem

 

Wil jij bijzonder overnachten nabij Arnhem? Reserveer dan eenvoudig online een van onze hotellodges of (junior)suites. Al onze kamers hebben een unieke en smaakvolle inrichting, waardoor elke kamer een verrassing is. Wij verwelkomen jou graag voor een bijzondere overnachting nabij Arnhem, waarbij je geniet van de bruisende stad en de prachtige natuur. Reserveer direct online, neem contact met ons op via +31 (0)26 20 20 122 of stuur een berichtje naar info@hotelbeekhuizen.nl.
 

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie