Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Bijzonder overnachten Veluwe - Unieke ervaring

Wil jij bijzonder overnachten dicht bij de Veluwe? Boek dan een hotelkamer bij Boutique Hotel Beekhuizen. Hier stap je na jouw heerlijke nacht in onze luxe bedden vanaf jouw hotelkamer zo de natuur in. Ons hotel op de Veluwe wordt omringd door het prachtige landschap van Nationaal Park de Veluwezoom. Dit Nationaal Park is onderdeel van de Veluwe en bestaat uit meer dan 5.000 hectare natuur van ongekende schoonheid. Het landschap wordt gekenmerkt door heuvels, bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. De omgeving wordt bewoond door onder andere dassen, reeën, wilde zwijnen en herten. Misschien spot je ze wel allemaal terwijl je bijzonder komt overnachten dicht bij de Veluwe!


Zoek & boek een accommodatie

Bijzonder overnachten bij Boutique Hotel

Boutique Hotel Beekhuizen is begin 2020 geopend en is een ontzettend trendy en luxe hotel dicht bij de Veluwe met heerlijke (junior) suites of lodges. Vanuit een groot deel van deze lodges kijk je uit op het bos. Dat maakt het overnachten bij ons zo bijzonder! De hotelkamers bevinden zich in het hoofdgebouw en poortgebouw. In het Bakhuis aan de overkant van deze gebouwen ontvangen onze vriendelijke medewerkers je graag voor een heerlijk ontbijt, een goed glas wijn bij de houtkachel of een cappuccino in de serre, die uitkijkt over de beek. Als je geluk hebt, spot je hier misschien wel een ijsvogel terwijl je geniet van je hapje of drankje! Bijzonder aan ons hotel dicht nabij de Veluwe is ook onze Honesty Bar, waar wij ook verschillende hapjes en drankjes aanbieden volgens het honesty-principe. Dit houdt in dat je zelf precies bijhoudt wat je nuttigt en dit vervolgens doorgeeft tijdens het afrekenen. Wij vertrouwen onze hotelgasten en dat willen we je graag laten zien!

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Bijzonder overnachten bij Boutique Hotel
Nationaal Park Veluwezoom

 

Voordat of nádat je bijzonder komt overnachten dicht bij de Veluwe, ontdek je de directe omgeving van het hotel. Je loopt vanaf het poortgebouw van Boutique Hotel Beekhuizen zo het bos in. Een korte wandeling brengt je stroomafwaarts langs de Beekhuizense beek naar de grote vijver met kleine waterval: een prachtige plek om even plaats te nemen en helemaal weg te dromen. Verder vind je in Nationaal Park Veluwezoom meer dan 350 kilometer aan wandel-, fiets- en ruiterpaden en kom je erg afwisselende landschappen tegen. Na de speciale overnachting in ons hotel dicht bij de Veluwe is dit de ideale uitvalsbasis om de natuur van de Veluwe in te gaan!

Reserveer eenvoudig om speciaal te komen overnachten
Ben jij enthousiast geworden over Boutique Hotel Beekhuizen, en wil je speciaal komen overnachten bij ons hotel op de Veluwe? Reserveren kan eenvoudig en snel online. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via +31 (0)26 20 20 122 of info@hotelbeekhuizen.nl.
 

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie