Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Bijzonder overnachten Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Wil jij bijzonder overnachten dicht bij de Veluwe? Boek dan een hotelkamer bij Boutique Hotel Beekhuizen. Hier stap je na jouw heerlijke nacht in onze luxe bedden vanaf jouw hotelkamer zo de natuur in. Ons hotel wordt omringd door het prachtige landschap van Nationaal Park de Veluwezoom. Dit Nationaal Park is onderdeel van de Veluwe en bestaat uit meer dan 5.000 hectare natuur van ongekende schoonheid. Het landschap wordt gekenmerkt door heuvels, bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. De omgeving wordt bewoond door onder andere dassen, reeën, wilde zwijnen en herten. Misschien spot je ze wel allemaal terwijl je bijzonder komt overnachten dicht bij de Veluwe!


Zoek & boek een accommodatie

Bijzonder overnachten bij Boutique Hotel

Boutique Hotel Beekhuizen is begin 2020 geopend en is een ontzettend trendy en luxe hotel dicht bij de Veluwe met heerlijke (junior) suites of lodges. Vanuit een groot deel van deze lodges kijk je uit op het bos. Dat maakt het overnachten dicht bij de Veluwe zo bijzonder! De hotelkamers bevinden zich in het hoofdgebouw en poortgebouw. In het Bakhuis aan de overkant van deze gebouwen ontvangen onze vriendelijke medewerkers je graag voor een heerlijk ontbijt, een goed glas wijn bij de houtkachel of een cappuccino in de serre, die uitkijkt over de beek. Als je geluk hebt, spot je hier misschien wel een ijsvogel terwijl je geniet van je hapje of drankje! Bijzonder aan ons hotel dicht bij de Veluwe is ook onze Honesty Bar, waar wij ook verschillende hapjes en drankjes aanbieden volgens het honesty-principe. Dit houdt in dat je zelf precies bijhoudt wat je nuttigt en dit vervolgens doorgeeft tijdens het afrekenen. Wij vertrouwen onze hotelgasten en dat willen we je graag laten zien!

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Bijzonder overnachten bij Boutique Hotel
Nationaal Park Veluwezoom

 

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie