Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Boutique hotel Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Houd jij van de natuur? Maar ben je ook gesteld op luxe? Kom dan overnachten in ons boutique hotel dicht bij de Veluwe. Bij Boutique Hotel Beekhuizen stap je na jouw heerlijke nacht in onze luxe bedden, vanaf jouw hotelkamer zo de natuur in. Ons boutique hotel wordt omringd door Nationaal Park de Veluwezoom. Dit is onderdeel van de Veluwe en bestaat uit meer dan 5.000 hectare natuur van ongekende schoonheid. Het landschap wordt gekenmerkt door heuvels, bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. De omgeving wordt bewoond door onder andere dassen, reeën, wilde zwijnen en herten. Misschien maak je wel kans om ze allemaal te spotten vanuit jouw (junior)suite of lodge.

Zoek & boek een accommodatie

Ons unieke boutique hotel

Boutique Hotel Beekhuizen is begin 2020 geopend en is een ontzettend trendy en luxe boutique hotel dicht bij de Veluwe met heerlijke (junior) suites of lodges. Vanuit een groot deel van deze lodges kijk je uit op het bos. De hotelkamers in ons luxe boutique hotel dicht bij de Veluwe bevinden zich in het hoofdgebouw en poortgebouw. In het Bakhuis aan de overkant wordt u vriendelijk ontvangen door onze medewerkers. Daar geniet u van een heerlijk ontbijt, een goed glas wijn bij de houtkachel of een cappuccino in de serre uitkijkend over de beek. Ook is dit de ideale plek om ijsvogels te spotten. In onze Honesty Bar bieden wij verschillende hapjes en drankjes aan en werken we volgens het honestyprincipe: je houdt zelf bij wat je nuttigt.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Ons unieke boutique hotel
Nationaal Park Veluwezoom

 

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie