Direct boeken

Culinair

Maak kennis met onze buren, want op culinair gebied is er genoeg keuze in de omgeving van Boutique Hotel Beekhuizen.

Vanwege de landelijke maatregelen i.v.m. COVID-19 zijn alle restaurants tijdelijk gesloten. Kies voor een diner op de kamer met take-away of bezorging van lokale partner restaurants. Lunch-to-go voor onderweg of op de kamer? Vraag ons naar de mogelijkheden.
 
Highlights 
WOODZ0,2 km
The Hunting Lodge2,1 km
De Watermolen2,8 km
Me & Mrs. P3,2 km
  
The Hunting Lodge
Verwen jezelf met een avond bij The Hunting Lodge (JRE) in Rozendaal. Dit voormalige jachthuis is omgetoverd tot een elegant restaurant, met een terras dat een mooi uitzicht biedt op kasteel Rosendael. De chef gaat voor een eigentijdse keuken, zowel qua smaakcombinaties als in presentatie.

De Watermolen
Altijd al eens sfeervol willen dineren in  een 600 jaar oude watermolen? Dan is De Watermolen in Velp een echte aanrader. Genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreide wijnkaart. Het restaurant is door Michelin bekroond met een BIB Gourmand.

WOODZ
Geniet bij ons eigen restaurant WOODZ van het fantastische (deels overdekte) terras en uitzicht. Je wandelt via het poortgebouw gemakkelijk ernaar toe (200 meter). Hier kun je heerlijk lunchen of dineren na een wandeling in het natuurgebied. De menukaart is simpel maar doeltreffend. Extra leuk: het restaurant bestaat uit stoere stalen omgebouwde zeecontainers. Let op: de openingstijden wisselen per seizoen. Reserveringen direct bij WOODZ (026-2020365).

Me & Mrs P
Ook bij Me & Mrs. P is het heerlijk om te gaan lunchen of dineren. Gelegen in het centrum van Velp met klein terras en binnentuin. Lekker eten bij deze liefhebbers van het vak.