Direct boeken

Culinair

Maak kennis met onze buren, want op culinair gebied is er genoeg keuze in de omgeving van Boutique Hotel Beekhuizen.
 
Highlights 
WOODZ0,2 km
Bistrobar Beaune          2,1 km
De Watermolen2,8 km
Me & Mrs. P3,2 km
  
Culinaire details
De Watermolen
Altijd al eens sfeervol willen dineren in  een 600 jaar oude watermolen? Dan is De Watermolen in Velp een echte aanrader. Genieten van heerlijke gerechten en een uitgebreide wijnkaart. Het restaurant is door Michelin bekroond met een BIB Gourmand.

Bistrobar Beaune
Moderne gerechten met een Franse inslag.  Bistrobar Beaune bevind zich op de heuvel met een fantastisch uitzicht op Kasteel Rosendael. In luxe genieten van een prachtige ambiance. De exploitanten zijn onder andere bekend van Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh (beide in Nijmegen).  

WOODZ
Geniet bij ons eigen restaurant WOODZ van het fantastische, deels overdekte en verwarmde terras en uitzicht. Je wandelt via het poortgebouw gemakkelijk ernaar toe (200 meter). Hier kun je heerlijk lunchen of dineren na een wandeling in het natuurgebied. De menukaart is simpel maar doeltreffend. Extra leuk: het restaurant bestaat uit stoere stalen omgebouwde zeecontainers. Let op: de openingstijden wisselen per seizoen. Reserveringen direct bij WOODZ (026-2020365).

Me & Mrs P
Ook bij Me & Mrs. P is het heerlijk om te gaan lunchen of dineren. Gelegen in het centrum van Velp met klein terras en binnentuin. Lekker eten bij deze liefhebbers van het vak.
 
Culinaire details