Direct boeken

Culinair

Maak kennis met onze buren, want op culinair gebied is er genoeg keuze. 

 
Highlights 
WOODZ0,2 km
The Hunting Lodge2,1 km
De Watermolen2,8 km
Me & Mrs. P3,2 km
Olivijn3,2 km
Op sjiek
Verwen jezelf met een avond bij The Hunting Lodge (JRE) in Rozendaal. Dit voormalige jachthuis is omgetoverd tot een elegant restaurant, met een terras dat een mooi uitzicht biedt op kasteel Rosendael. De chef gaat voor een eigentijdse keuken, zowel qua combinaties als presentatie.

Of ga sfeervol dineren in een 600 jaar oude watermolen bij De Watermolen in Velp en geniet van de uitgebreide wijnkaart. Ook het intieme terras is in de zomer aanrader. Het restaurant is door Michelin bekroond met een BIB Gourmand.


Casual
Geniet bij restaurant WOODZ van het fantastische (deels overdekte) terras en uitzicht. Het restaurant zelf bestaat uit stoer metaal van hergebruikte zeecontainers. De menukaart is simpel maar doeltreffend. Heerlijk lunchen of dineren na een wandeling in de natuur. De openingstijden wisselen met de seizoenen.

Ook bij Me & Mrs. P of Olivijn is het heerlijk om lunchen of dineren. Beiden gelegen in het centrum van Velp met klein terras of binnentuin. Lekker eten bij deze liefhebbers van het vak.