Direct boeken

Vergaderen in de natuur | Boutique Hotel Beekhuizen

Restaurant WOODZ

 


Ondanks de kleinschaligheid van het hotel, zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is ons hotel bij uitstek geschikt voor een romantische overnachting met jouw geliefde. Nadat je samen hebt ingecheckt kunnen jullie genieten van de omgeving. Zo biedt de Veluwezoom 350 kilometer aan wandel-, fiets en ruiterpaden waar regelmatig dieren zoals wilde zwijnen, dassen, reeën en herten te zien zijn. Moe maar voldaan van de wandeling, kunnen jullie genieten van een drankje in het Bakhuis. Een romantisch diner kan worden genuttigd op een steenworp afstand van ons hotel, bij het door food trucks geïnspireerde Restaurant Woodz. 
 
Ben je op zoek naar een rustige vergaderruimte in een inspirerende omgeving? Ook dan ben je bij Boutique Hotel Beekhuizen aan het juiste adres. Tussen het brainstormen of vergaderen door stap je direct de natuur in om je hoofd even leeg te maken.
 
Bij alleen overnachten en vergaderen blijft het niet, zo is het zelfs mogelijk om een speciale dag bij Boutique Hotel Beekhuizen te vieren. Een trouwceremonie in onze binnentuin met uitzicht op het idyllische beekje, of zelfs midden in de ongerepte natuur. Onze veelzijdige locatie midden in de Veluwe biedt voldoende opties en faciliteiten om een trouwdag geheel naar wens te verwezenlijken. Uiteindelijk kan de avond ultiem worden afgesloten met een romantische overnachting in onze luxe suite met jacuzzi. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Reserveer direct een overnachting bij Boutique Hotel Beekhuizen
Ben je dolenthousiast geworden van ons knusse hotel op de Veluwe? Reserveer dan eenvoudig online één van onze 21 kamers en kom genieten van ons unieke plekje midden op de Veluwe. Reserveer direct online, neem contact met ons op via +31 (0)26 20 20 122 of stuur een berichtje naar info@hotelbeekhuizen.nl.

Zoek & boek een accommodatie
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's
  • Op al onze kamers:
  • WiFi
  • Airconditioning
  • Eco-friendly
  • Uniek uitzicht