Direct boeken

Het hotel

Boutique Hotel Beekhuizen, op een prachtige locatie in Nationaal Park Veluwezoom, is een klein, eigenzinnig en aantrekkelijk hotel met sfeervolle, ruime kamers.

Onze 21 (junior) suites en hotellodges liggen in het hoofdgebouw en poortgebouw.

In het gezellige Bakhuis ertegenover vindt je de plek voor het ontbijt, de zithoek, honesty bar en serre met terras.
 
Verassende wijnen
Persoonlijke ontvangst
Uitgebreid ontbijten
Wat een tuin!

Bakhuis

Dit is de plek waar je bij aankomst incheckt, waar we een heerlijk ontbijt serveren en om te genieten met een glas wijn bij de houthaard of met een cappuccino uitkijkend over de beek. Het spotten van de ijsvogel doe je vanaf hier!


Ontbijt

Met het uitgebreide ontbijtbuffet is er altijd wel iets voor iedere smaak. Wij serveren zoveel mogelijk lokale en biologische producten. Ook een romantisch ontbijt op de kamer of een ontbijt ‘to go’ (voor vroege vogels) is op aanvraag mogelijk. Het ontbijt wordt geserveerd van 08.00-10.00 uur op doordeweekse dagen en van 08.00-11.00 uur in het weekend.

De tuin uit het landgoed op

Via het poortgebouw loop je direct het bos in. In een klein ommetje (3 km) loop je stroomafwaarts langs de Beekhuizense beek naar de grote vijver met kleine waterval: een prachtige plek om even weg te dromen. Vergeet niet om op de terugweg even langs Baucis en Philemon (twee eeuwenoude vergroeide eiken) te lopen.

Honesty bar

Onze honesty bar is dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur tot jouw beschikking. We werken op basis van het honesty-principe: je houdt zelf bij wat je neemt.

De bar biedt een bescheiden maar luxe assortiment van koffie, thee, wijn, lokaal bier en  andere (alcoholvrije) dranken. Natuurlijk horen hier ook snacks en lokale lekkernijen bij.