Direct boeken
Eigenzinnig, aantrekkelijk met sfeervolle, ruime kamers

Het hotel

Boutique Hotel Beekhuizen, op een prachtige locatie in Nationaal Park Veluwezoom, is een klein, eigenzinnig en aantrekkelijk hotel met sfeervolle, ruime kamers.

Onze 21 (junior) suites en hotellodges zijn verdeeld over het hoofdgebouw en poortgebouw.

In het gezellige, ertegenover gelegen Bakhuis bevinden zich de ontbijt- en loungeruimte, de honesty bar en de serre met terras. De tuin overgaand in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom maakt van je verblijf bij Boutique Hotel Beekhuizen een unieke ervaring. 
 
Verrassende wijnen
Persoonlijke ontvangst
Uitgebreid ontbijten
Wat een natuur!

Bakhuis

Het bakhuis is de plek voor ontvangst, een heerlijk ontbijt, een goed glas wijn bij de houtkachel of een cappuccino in de serre uitkijkend over de beek. Ook is dit de ideale plek om ijsvogels te spotten.

Ontbijt

Ontspannen de dag beginnen doe je met ons uitgebreide, verse ontbijtbuffet. Hier is gegarandeerd iets naar ieders smaak te vinden! Wij serveren zo veel mogelijk lokale en biologische producten. Romantisch samen ontbijten op de kamer? Ook dat is mogelijk. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd van 08.15 tot 11.00 uur. In verband met COVID-19 (Corona) werken wij in 6 shifts zodat er een select aantal gasten tegelijk kan ontbijten. Ontbijt op de kamer is mogelijk tegen een toeslag.

Update 5 juni 2021:  Het Bakhuis is geopend van 9:00 tot 22:00 uur voor de receptie en honesty bar. Hier kunt u drankjes en snacks pakken om in het Bakhuis zelf te nuttigen, of op het terras, het gazon of op de kamer. Het uitgebreide ontbijt is momenteel in een ontbijtmand af te halen bij het Bakhuis, of wij bezorgen het ontbijt tegen een toeslag tot aan de voordeur van uw kamer, uiteraard met inachtneming van 1.5 meter afstand. Roomservice tot in de kamer is niet toegestaan. Een lunchpakket to go is verkrijgbaar voor tijdens een wandeling of op de kamer. 

De tuin uit het landgoed op

Boutique Hotel Beekhuizen ligt midden in de natuur. Via het poortgebouw loop je direct het bos in. Een korte wandeling brengt je stroomafwaarts langs de Beekhuizense beek naar de grote vijver met kleine waterval: een prachtige plek om even weg te dromen. 
 

Honesty bar

In onze honesty bar werken we volgens het honesty-principe: je houdt zelf bij wat je bij ons nuttigt. De honesty bar biedt een bescheiden maar luxe assortiment aan koffie, thee, verrassende wijnen, lokale bieren en andere (alcoholvrije) dranken. Uiteraard horen hier ook snacks en verschillende lokale producten bij.
 
De honesty bar is dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur geopend. Update 5 juni 2021: De honesty bar is dagelijks geopend tot 22.00 uur in afwachting van verdere versoepelingen omtrent Covid-19.