Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Hotelaanbiedingen Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Ben jij op zoek naar de beste hotelaanbiedingen op de Veluwe? Boutique Hotel beekhuizen is een kleinschalig, eigenzinnig en luxe hotel midden op Nationaal Park de Veluwezoom. Reserveer eenvoudig online bij ons en je bent verzekerd van de voordeligste prijs. De 21 (junior) suites en hotellodges hebben allemaal een unieke inrichting en zijn van alle gemakken voorzien. Na een heerlijke nachtrust geniet je van een uitgebreid vers ontbijt. Hierbij wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en biologische producten. Ontbijt je liever midden in de bossen? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ontbijt to go. Zodat je hiervan kunt genieten tijdens een wandel- of fietspauze in de vroege ochtend.

Zoek & boek een accommodatie

Rust, natuur en luxe ervaar je bij Boutique Hotel Beekhuizen

Vanwege de ligging midden in Nationaal Park de Veluwezoom geniet je tijdens een overnachting van de prachtige omliggende natuur. In de omgeving vind je ontzettend veel wandel- en fietspaden midden door de ongerepte natuur. Tijdens een wandel- of fietstocht spot je misschien wel dassen, reeën, wilde zwijnen en herten. Na genoten te hebben van de prachtige natuur is het heerlijk om tot rust te komen in de luxe kamers van Boutique Hotel Beekhuizen.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Rust, natuur en luxe ervaar je bij Boutique Hotel Beekhuizen
De perfecte omgeving

 

Het omliggende park is ideaal voor natuurliefhebbers. Maar binnen enkele minuten bereik je ook de bruisende stad Arnhem. Boutique Hotel Beekhuizen biedt een combinatie van natuur, rust en het stadsleven. Tevens biedt de omgeving ontzettend veel musea en culturele hoogtepunten. Hierdoor is er altijd van alles te beleven tijdens een overnachting bij Boutique Hotel Beekhuizen. Met de hotelaanbiedingen op de Veluwe geniet je van het mooiste van de Veluwe tegen de voordeligste prijs!

Gegarandeerd de laagste prijs met onze hotelaanbiedingen Veluwe
Als je online bij ons reserveert, heb je gegarandeerd de laagste prijs. Hierdoor profiteer je van de beste hotelaanbiedingen op de Veluwe. Overnachten doe je in een junior suite, suite, of in een ruime hotellodge met pelletkachel en open keuken. Vanuit het poortgebouw loop je direct het bos in. Loop stroomafwaarts langs de Beekhuizense Beek en je komt terecht bij een grote vijver met een kleine waterval: een prachtige plek om helemaal tot rust te komen.

Reserveer eenvoudig online hotelaanbiedingen Veluwe
Wil je ook eens komen genieten van ons prachtige hotel? Reserveer een junior suite, junior suite met terras, loft junior suite, suite, lodge of Arcadië lodge eenvoudig online en profiteer van de beste hotelaanbiedingen op de Veluwe.
 

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie