Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Hotelaanbiedingen Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Ben jij op zoek naar de beste hotelaanbiedingen op de Veluwe? Boutique Hotel beekhuizen is een kleinschalig, eigenzinnig en luxe hotel midden op Nationaal Park de Veluwezoom. Reserveer eenvoudig online bij ons en je bent verzekerd van de voordeligste prijs. De 21 (junior) suites en hotellodges hebben allemaal een unieke inrichting en zijn van alle gemakken voorzien. Na een heerlijke nachtrust geniet je van een uitgebreid vers ontbijt. Hierbij wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en biologische producten. Ontbijt je liever midden in de bossen? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ontbijt to go. Zodat je hiervan kunt genieten tijdens een wandel- of fietspauze in de vroege ochtend.

Zoek & boek een accommodatie

Rust, natuur en luxe ervaar je bij Boutique Hotel Beekhuizen

Vanwege de ligging midden in Nationaal Park de Veluwezoom geniet je tijdens een overnachting van de prachtige omliggende natuur. In de omgeving vind je ontzettend veel wandel- en fietspaden midden door de ongerepte natuur. Tijdens een wandel- of fietstocht spot je misschien wel dassen, reeën, wilde zwijnen en herten. Na genoten te hebben van de prachtige natuur is het heerlijk om tot rust te komen in de luxe kamers van Boutique Hotel Beekhuizen.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Rust, natuur en luxe ervaar je bij Boutique Hotel Beekhuizen
De perfecte omgeving

 

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie