Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Hotels omgeving Arnhem | Boutique Hotel Beekhuizen

Ben jij op zoek naar hotels in de omgeving van Arnhem? Het kleinschalige en eigenzinnige Boutique Hotel Beekhuizen is gelegen op slechts tien minuten afstand van Arnhem. Gelegen midden in de natuur verwacht je niet binnen enkele minuten in de bruisende binnenstad van Arnhem te staan. Nationaal Park Veluwezoom bestaat uit 5.000 hectare vol heuvels, bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in de prachtige natuur. Daarnaast bieden de omliggende dorpen en steden meer dan genoeg mogelijkheden voor culturele en culinaire ontdekkingen. Kortom: Boutique Hotel Beekhuizen is bij uitstek een hotel in de omgeving van Arnhem, gelegen midden in de natuur.

Ben je al overtuigd geraakt van ons unieke hotel op de hoge Veluwe? Reserveer dan direct een accommodatie.

Zoek & boek een accommodatie

Boutique Hotel Arnhem

Zoals gezegd ligt Boutique Hotel Beekhuizen direct in de omgeving van Arnhem. Het hotel bestaat uit 21 luxe ingerichte suites. Iedere suite is uniek en eigenzinnig ingericht, voorzien van alle gemakken. Zo heeft ieder verblijf Wi-Fi, airconditioning, een luxe badkamer en zijn ze allemaal eco-friendly ingericht. Daarnaast biedt iedere kamer een uniek uitzicht op de prachtige natuur van het Nationaal Park Veluwezoom. In onze suites kun je dus altijd overnachten in aangename luxe. Daarnaast bieden onze suites meer dan voldoende privacy.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Boutique Hotel Arnhem
Uitjes omgeving Arnhem

 

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie