Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Kleine luxe hotels Nederland

Houd jij ervan om kleine luxe hotels in Nederland te ontdekken? Vind je het ook belangrijk dat deze hotels zich midden in de natuur bevinden? Dan is Boutique Hotel Beekhuizen perfect voor jou! Dit kleinschalige hotel met zeer luxe kamers opende in 2020 zijn deuren en is ontzettend blij om gasten te verwelkomen midden in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom. De 21 suites en hotellodges zijn verdeeld over het karakteristieke hoofdgebouw en poortgebouw. Vanuit dit poortgebouw loop je direct de natuur in. Na een lange wandeling keer je terug naar het kleine luxe hotel in Nederland en word je helemaal verwend in jouw luxe hotelkamer.
 
Ontdek de luxe kamers
 

Onze luxe hotelkamers

Overnachten in ons kleine luxe hotel in Nederland betekent verblijven in een van onze trendy hotelkamers in het oosten van Nederland. Bij Boutique Hotel Beekhuizen vind je verschillende unieke suites, die elk een eigen terras of balkon hebben. Zo kijk je vanaf je hotelkamer direct de natuur in. Een deel van de suites heeft een eigen living met ontbijtbar en zithoek, dus je hoeft je kamer niet uit voor een lekker ontbijt. Het is mogelijk om het ontbijt, dat geserveerd wordt in de ontbijtbar, naar je kamer te laten brengen in ons kleine luxe hotel in Nederland.
 
In de lodges in Boutique Hotel Beekhuizen vind je alles wat jij je kunt wensen in een hotelkamer, plus nog vele extra’s: een eigen living, pelletkachel en open keuken, eigen terras en luxe badkamer. Ons luxe hotel in Nederland mag dan klein zijn van omvang, dat zijn onze lodges zeker niet!

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Onze luxe hotelkamers
De omgeving van ons kleine luxe hotel

 

Vanuit vrijwel al onze hotelkamers zie je de prachtige natuur van Nationaal Park Veluwezoom al liggen. Dat roept toch om een wandeling? Ook vanuit het Bakhuis, dat de perfecte plek is voor een lekker drankje, kijk je door de open serre direct uit op de beek. Via het poortgebouw van ons kleine luxe hotel in Nederland volg je het pad langs de Beekhuizense beek, dat je uiteindelijk zal brengen naar een grote vijver met kleine waterval. Op deze plek kom je gegarandeerd tot rust!

Boek nu in ons kleine luxe hotel
Wil jij een suite of lodge boeken in ons kleine luxe hotel in Nederland? Doe dit dan snel online, de beste kamers zijn snel gereserveerd. Heb je vragen over het kleine luxe hotel, de kamers of over je boeking? Neem dan contact met ons op via +31 (0)26 20 20 122 of mailen naar info@hotelbeekhuizen.nl, wij helpen je graag!
 

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie