Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Knusse Hotels Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen Veluwe

Op zoek naar knusse hotels op de Veluwe? Het karakteristieke en knusse Boutique Hotel Beekhuizen heeft een prachtige ligging midden op de Veluwe. Het hotel heeft slechts 21 kamers, waaronder (junior) suites en eigenzinnige hotellodges. Hier heerst een fijne relaxte en knusse sfeer. Dis is onder andere merkbaar in de honesty bar. Hier houd je zelf bij welke drankjes je nuttigt, op basis van goed vertrouwen. Waar vind je dat tegenwoordig nog?

Ben je al overtuigd geraakt van ons unieke hotel op de hoge Veluwe? 
Reserveer dan direct een accommodatie.

Zoek & boek een accommodatie

Knus, luxe & midden in de natuur | Boutique Hotel Beekhuizen

Nationaal Park Veluwezoom biedt ruim 5.000 hectare vol met ruwe bossen, zandverstuivingen, heuvels, heidevelden en landgoederen. Nergens anders vind je zoveel heuvels en zo’n prachtig uitzicht als op de Veluwezoom. Op wandelafstand van ons bijzondere hotel, kun je met een beetje geluk helemaal tot in Duitsland kijken. Midden in deze ongerepte natuur vind je het knusse Boutique Hotel Beekhuizen. De uniek ingerichte kamers bieden een oase van rust na een dag genieten in de Veluwse natuur. Wil je liever de drukte in? De bruisende stad Arnhem bereik je binnen tien minuten.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Knus, luxe & midden in de natuur | Boutique Hotel Beekhuizen
Vergaderen in de natuur | Boutique Hotel Beekhuizen

 

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie