Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Last minute hotel Arnhem | Boutique Hotel Beekhuizen

Last minute op zoek naar een hotel dicht bij de stad Arnhem? Bij Boutique Hotel Beekhuizen kun je genieten van sfeervolle en ruime kamers die gelegen zijn op een prachtige locatie in Nationaal Park Veluwezoom. Last minute een hotel boeken waar je tijdens je verblijf kunt genieten van een prachtige wandeling in de buurt van Arnhem? Dicht bij ons hotel ligt een mooi natuurgebied waar je heen kunt gaan voor een rustige wandeling of een actieve hardloopronde. Een bezoek brengen aan de stad Arnhem? Vanuit het hotel is de reistijd 15 minuten met de auto. Sluit de dag vervolgens af met een smaakvol diner en een glas wijn in ons restaurant ‘Het Bakhuis’. Liever ergens in de omgeving een hapje eten? In het centrum van Velp liggen verschillende restaurantjes waar je heerlijk kunt lunchen of dineren op het terras of binnentuin. 

Faciliteiten in ons hotel in Arnhem

Speciale last minute overnachting in ons hotel bij Arnhem
Ons last minute hotel in Arnhem beschikt over verschillende luxe suites, waar je na werktijd helemaal tot rust kunt komen. De sfeervolle lodges en (junior) suites zijn karakteristiek ingericht en bieden de ruimte voor voldoende privacy. Alle kamers in het last minute hotel in Arnhem beschikken over airconditioning en wifi om de beleving compleet te maken. Het onbeschrijfelijke unieke uitzicht vanuit de kamers zorgt voor een prachtige sfeer tijdens het verblijf. Wij denken graag met je mee als het gaat om speciale wensen of verzoeken. Neem contact met ons op via info@hotelbeekhuizen.nl of bel naar +31(0)262020122 dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Zoek & boek een accommodatie

Geniet in de natuur | Boutique Hotel Beekhuizen

Geniet je graag van de natuur? Via het poortgebouw bij ons last minute hotel in Arnhem loop je direct het bos in. Hier zit een prachtige grote vijver aan vast met een kleine waterval waar je heerlijk weg kunt dromen. Nationaal Park Veluwezoom is een van de prachtige natuurgebieden die bij ons last minute hotel in Arnhem ligt. Hier zijn verschillende fiets- en wandelroutes die leiden naar de mooiste plekjes. Door de grote hoogteverschillen is deze locatie een ware favoriet voor het trainen voor verschillende wandel- en fietsevenementen!

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Geniet in de natuur | Boutique Hotel Beekhuizen
Ontdek Arnhem vanuit Boutique Hotel Beekhuizen

Het centrum van Arnhem biedt de mogelijkheid om lekker te winkelen in een van de grote ketens en boetiekjes. Het is opgedeeld in zes verschillende winkelgebieden, dus de keuze is reuze! In de binnenstad van Arnhem zijn er veel verschillende plekken waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een stuk gebak. Toch meer zin in een borrel? Bezoek één van de gezellig en knusse eetcafés in de stad.

Boek nu een last minute hotel dichtbij Arnhem
Wil jij last minute komen overnachten in ons hotel? Boek dan snel online een van onze kamers. Heb je vragen over het hotel, de kamers of over je boeking? Neem dan contact met ons op via +31 (0)26 20 20 122 of mail naar info@hotelbeekhuizen.nl, wij helpen je graag!

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie