Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Last minute hotel Gelderland | Boutique Hotel Beekhuizen

Last minute op zoek naar een hotel in de provincie Gelderland? Bij Boutique Hotel Beekhuizen laten we je de tijd even vergeten en in alle rust genieten van ons kleinschalige, persoonlijke en gastvrije hotel. Kom tot rust in de prachtige natuur, drink een goed glas wijn in de honesty bar of begin de dag met een luxe ontbijt in het Bakhuis. Boutique Hotel Beekhuizen is gelegen in het prachtige natuurgebied Nationaal Park Veluwezoom. Perfect voor een rustgevende wandeling of een sportieve fietstocht.
 
Unieke overnachting in een last minute hotel
Boutique Hotel Beekhuizen biedt diverse overnachtingsmogelijkheden om tot rust te komen op landgoed Beekhuizen. De sfeervolle lodges en (junior)suites hebben ieder unieke kenmerken en bieden je voldoende privacy. De kamers zijn stijlvol ingericht gecombineerd met de karakteristieke eigenschappen van het oude hotel en historische omgeving. Door de unieke inrichting van de kamers is elke suite of lodge een verrassing met een uniek uitzicht. Ook zijn alle kamers voorzien van wifi en airconditioning voor de complete beleving. Heb je speciale wensen met betrekking tot je verblijf? Neem dan contact op en wij denken graag met je mee!

Zoek & boek een accommodatie
 

Ontdek de omgeving | Boutique Hotel Beekhuizen

Op tien minuten rijden van de stad Arnhem bevindt zich Boutique Hotel Beekhuizen. Het hotel is gelegen in een prachtig landschap van zo’n 5.000 hectare vol heuvels, bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Voor de natuurliefhebbers is dit een plek om tot rust te komen en te genieten van het mooie dat de natuur te bieden heeft. Daarnaast zijn er diverse wandel-, fiets- en ruiterpaden aanwezig en zijn er genoeg mogelijkheden om de omliggende steden en dorpen cultureel en culinair te ontdekken.

Boek nu een last minute hotel in Gelderland
Wil jij last minute komen overnachten in ons hotel? Boek dan snel online een van onze kamers. Heb je vragen over het hotel, de kamers of over je boeking? Neem dan contact met ons op via +31 (0)26 20 20 122 of mail naar info@hotelbeekhuizen.nl, wij helpen je graag!

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
 
Ontdek de omgeving | Boutique Hotel Beekhuizen

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie