Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Last minute hotel Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Last minute op zoek naar een hotel dicht bij de Veluwe? Wij bieden de kans om helemaal tot jezelf te komen in ons rustige hotel waarbij gastvrijheid en persoonlijkheid centraal staat. Onze gasten krijgen de aandacht die ze verdienen om in de ultieme sfeer en beleving van ons hotel in de Veluwe te komen.  We denken dan ook graag met je mee over speciale wensen. Het Nationaal Park Veluwezoom, dat grenst aan het hotel, beschikt over 5.000 hectare aan afwisselend landschap vol met heuvels, ongerepte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Wat ons betreft een pracht plaatje, wat zeker niet kan ontbreken tijdens een bezoek aan ons hotel. 

Zoek & boek een accommodatie
 

Last minute hotel in de Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Het Nationaal Park Veluwezoom biedt verschillende mooie highlights waar je echt eens een kijkje zou moeten nemen. Op een afstand van 1,8 kilometer vanuit het last minute hotel in de Veluwe ligt het observatiepunt Heerikhuizen, waar je vogels kunt zien broeden en IJslandse paarden zien grazen. Een plek voor de échte dierenliefhebber. Uitzichtpunt Posbank ligt op een afstand van 3,6 kilometer vanuit het last minute hotel in de Veluwe en biedt de mogelijkheid om vanuit enige hoogte het prachtig ruime gebied te bekijken. Dit is een waar geschiedenisstuk van de Veluwezoom.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Last minute hotel in de Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen
Culinair genieten | Boutique Hotel Beekhuizen

 

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie