Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Last minute hotel Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Last minute op zoek naar een hotel dicht bij de Veluwe? Wij bieden de kans om helemaal tot jezelf te komen in ons rustige hotel waarbij gastvrijheid en persoonlijkheid centraal staat. Onze gasten krijgen de aandacht die ze verdienen om in de ultieme sfeer en beleving van ons hotel in de Veluwe te komen.  We denken dan ook graag met je mee over speciale wensen.

Het Nationaal Park Veluwezoom, dat grenst aan het hotel, beschikt over 5.000 hectare aan afwisselend landschap vol met heuvels, ongerepte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Wat ons betreft een pracht plaatje, wat zeker niet kan ontbreken tijdens een bezoek aan ons hotel. 

Zoek & boek een accommodatie
 

Last minute hotel in de Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Het Nationaal Park Veluwezoom biedt verschillende mooie highlights waar je echt eens een kijkje zou moeten nemen. Op een afstand van 1,8 kilometer vanuit het last minute hotel in de Veluwe ligt het observatiepunt Heerikhuizen, waar je vogels kunt zien broeden en IJslandse paarden zien grazen. Een plek voor de échte dierenliefhebber.

Uitzichtpunt Posbank ligt op een afstand van 3,6 kilometer vanuit het last minute hotel in de Veluwe en biedt de mogelijkheid om vanuit enige hoogte het prachtig ruime gebied te bekijken. Dit is een waar geschiedenisstuk van de Veluwezoom.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Last minute hotel in de Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen
Culinair genieten bij Boutique Hotel Beekhuizen

 


Op het gebied van eten en drinken is er bij ons last minute hotel genoeg keuze. Geniet bij ons eigen restaurant WOODZ van het fantastische, deels overdekte, verwarmde terras en het prachtige uitzicht. Je wandelt er gemakkelijk via het poortgebouw naartoe, waarna je vervolgens keuze hebt uit een simpele maar doeltreffende menukaart.

Altijd al willen dineren in een 600 jaar oude watermolen? Dan is De Watermolen in Velp een echte aanrader. Hier kun je genieten van smaakvolle gerechten met een uitgebreide wijnkaart. Dit restaurant is tevens bekroond met een BIB Gourmand. Liever genieten in een kleine romantische binnentuin of terras? Me & Mrs. P biedt de gelegenheid om samen te genieten van een lunch of diner voor mensen die houden van lekker eten (en drinken)!

Eetgelegenheden in de buurt van Boutique Hotel Beekhuizen
 

Boek nu een last minute hotel bij de Veluwe

Wil jij last minute komen overnachten in ons last minute hotel dicht bij de Veluwe? Boek dan snel online een van onze suites of lodges en ervaar de unieke beleving van Boutique Hotel Beekhuizen. Heb je vragen over het hotel, de kamers of over je boeking? Neem dan contact met ons op via +31 (0)26 20 20 122 of mail naar info@hotelbeekhuizen.nl, wij helpen je graag!

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie