Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Luxe Bed and Breakfast Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Boutique Hotel Beekhuizen is gelegen op een prachtige locatie midden in Nationaal Park Veluwezoom. Het hotel is klein, eigenzinnig en heeft een mooi design met sfeervolle en ruime kamers. Met 21 (junior) suites en hotellodges is er altijd wel een kamer die bij jou past. Je kunt hier heerlijke genieten van een luxe bed and breakfast midden in de Veluwe. Ben je al overtuigd geraakt van ons unieke hotel? Boek dan direct je luxe weekend weg of je vakantie in een van onze accommodaties.

Ben je al overtuigd geraakt van ons unieke hotel op de hoge Veluwe? 
Reserveer dan direct een accommodatie.

Zoek & boek een accommodatie

Ontbijten in het Bakhuis

Start de dag bij Boutique Hotel Beekhuizen meteen goed met een heerlijk ontbijt in het bakhuis. Dit is een plek waar je samenkomt voor een verrukkelijk ontbijt. Ons aanbod is zeer divers, hierdoor is er altijd voor ieder wat wils. Wij proberen altijd zoveel mogelijk biologische producten aan te bieden door samenwerkingen aan te gaan met lokale partners.
 
Mocht je toch liever je dag starten met een luxe ontbijt vanuit je eigen bed of romantisch samen ontbijten op je kamer, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Het ontbijt wordt geserveerd van 08.00 tot 10.00 uur en in het weekend tussen 08.00 en 11.00 uur.
 
Je kunt later op de dag ook in het Bakhuis terecht voor een goed glas wijn, daarnaast kun je je hier fijn opwarmen aan de warme houtkachel.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Ontbijten in het Bakhuis
Luxe overnachten met bed and breakfast op De Hoge Veluwe

 

Bij Boutique Hotel Beekhuizen geniet je van karakteristieke en sfeervolle lodges en suites. Deze verblijven worden gekenmerkt door hun ruime slaapkamers, maar bieden toch voldoende privacy. De unieke kenmerken op iedere kamer zorgen ervoor dat de historie van de omgeving in het gebouw duidelijk zichtbaar is. 
Bekijk hier alle mogelijkheden.

Reserveer direct een overnachting
Ben jij helemaal enthousiast geworden van ons luxe bed and breakfast op De Hoge Veluwe? Reserveer dan nu een luxe weekend weg of vakantie om jezelf te verzekeren van een overnachting! Reserveer eenvoudig online of neem contact op via +31 (0)26 20 20 122 of stuur een e-mail naar info@hotelbeekhuizen.nl.

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie