Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Luxe familiehotel


Ons op de Veluwe gelegen luxe familiehotel is dé perfecte locatie om even lekker te genieten of bij te komen met het hele gezin of met de familie. Je verblijft bij Boutique Hotel Beekhuizen midden in het groen van de Veluwse natuur. Naast onze luxe hotelkamers, is het bij ons ook mogelijk om te overnachten in de mooie lodges. Waar onze hotelkamers voornamelijk gericht zijn op overnachtingen voor twee personen, kan je in onze lodges met meerdere personen terecht: perfect voor een overnachting of weekendje weg met het gezin of familie.

Boek jouw verblijf
 

Ontdek onze Cascade lodge
Bij Boutique Hotel Beekhuizen is het mogelijk om te verblijven in één van de mooie lodges in ons luxe familiehotel. Vanuit onze Cascade lodge heb je uitzicht over het complete landgoed en heb je de beschikking over drie ruime slaapkamers. Tijdens jouw verblijf in onze Cascade lodge geniet jij van de ruime living met pelletkachel, open keuken, luxe badkamer en een privé terras. Dé ideale accommodatie om jouw verblijf te boeken als je er met je gezin of familie even tussenuit wil.
 
Ontdek onze Arcadië lodge
Onze Arcadië lodge is bij uitstek geschikt voor een heerlijk weekendje weg en om je te laten onderdompelen in luxe. In deze modern en stijlvol ingerichte lodge heb je vanuit jouw privé terras en de ruime living uitzicht over de complete omgeving van de lodge. De badkamer beschikt over een prachtige regendouche, dubbele wastafel en toilet. Zo kun je na een flinke wandeling door de Veluwse natuur heerlijk onder de warme regendouche gaan staan om op te frissen. Waar onze Cascade lodge beschikt over drie slaapkamers, vind je in onze Arcadië lodge twee slaapkamers. Kies dus wat het beste bij jouw gezelschap past!
 
Luxe familiehotelBoek jouw verblijf in ons luxe familiehotel
Zoek jij hét perfecte luxe familiehotel in de omgeving van de Veluwe? Reserveer dan eenvoudig online jouw verblijf bij Boutique Hotel Beekhuizen en laat de voorpret alvast beginnen. Voor meer informatie over onze verschillende hotelsuites, neem gerust contact op via telefoon (+31 26 20 20 122) of via e-mail (info@hotelbeekhuizen.nl).

Boek jouw verblijf