Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Luxe romantische hotel

 


Samen met je partner een aangename overnachting in een luxe romantische hotel? Ontdek wat Boutique Hotel Beekhuizen te bieden heeft en geniet samen van comfortabele luxe. Gun jezelf en je partner de tijd in luxe romantische hotels. Een plek waar jullie heerlijk kunnen ontspannen, samen romantische momenten kunnen beleven en niet te vergeten ontzorgd worden. De knusse, luxe en unieke inrichting in de kamers zorgen ervoor dat op een kleinschalige manier, romantisch kan genieten met jouw partner.

Zoek & boek een accommodatie

Luxe romantische hotel | Hotel Beekhuizen

Ultiem genieten in een klein romantisch hotel
Geef jouw partner net even dat beetje extra. Niet alleen in romantiek, maar ook in luxe! Als jij het beu bent om alleen maar bloemen of chocolade te geven, is een overnachting in een klein romantisch hotel de ideale oplossing! Je geeft niet alleen een overnachting cadeau, maar ook een moment dat je nooit meer zal vergeten. Geniet samen in een buitengewone en knus ingerichte suite. Laat je helemaal ontzorgen door ons!
 
Samen een drankje drinken in een klein romantisch hotel
Geniet samen tijdens je overnachting van een heerlijk drankje en hapje in onze honesty bar. De honesty bar werkt volgens het honesty-principe. Dit houdt in dat je zelf bij houdt wat je daar nuttigt. Samen met je partner kan je een lekker kop koffie- of theedrinken, genieten van een verrassende wijn, lokale bieren of andere (alcoholvrije) dranken. Wil je nog genieten van een lekker hapje? Dan kan dat! We hebben een assortiment aan (gekoelde) snacks en verschillende lokale producten. Als jij samen met je partner een kamer in een klein romantisch hotel hebt geboekt, kan je iedere dag van 11.00 tot 22.00 uur in de honesty bar zitten.
 
Trek er samen een dagje tussenuit
Arnhem ligt nog geen 10 kilometer van Boutique hotel Beekhuizen vandaan. Alle redenen om naast het boeken van luxe romantische hotels, ook een gezellig dagje door de winkelstraten van Arnhem te slenteren. Ontdek de 7 straatjes en vindt de leukste boetiekjes, neem een tussenstop bij een van de gezellige terrassen en sluit de dag af bij een overheerlijk restaurant. Wil je tussendoor even genieten van de omgeving, ga even heerlijk op het gras zitten in het Sonsbeek park en geniet van de omgeving. Op het einde van de dag keer je weer terug in ons klein romantisch hotel en kan je de avond genieten in de luxe en unieke suite.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Luxe romantische hotel | Hotel Beekhuizen

 

Kom overnachten in ons luxe romantische hotel
Ben jij enthousiast over ons luxe romantische hotel? Reserveer dan eenvoudig en snel online. Benieuwd naar meer informatie over onze verschillende hotelkamers? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon (+31 26 20 20 122) of e-mail (info@hotelbeekhuizen.nl).

Zoek & boek een accommodatie