Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Luxe weekend weg | Boutique Hotel Beekhuizen

Ben jij ook zo toe aan een heerlijk luxe weekend weg? Het kleinschalige en karakteristieke Boutique Hotel Beekhuizen combineert ongedwongen gastvrijheid met aangename luxe. De (junior) suites en hotellodges bieden een heerlijke uitvalsbasis voor een ultiem weekend weg. Je verblijft dan in een luxe bed and breakfast midden in de Veluwe waar je geniet van ruim 5.000 hectare landschap vol heuvels, ongerepte natuur, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Tevens is de bruisende stad Arnhem binnen tien minuten te bereiken. Hierdoor geniet je tijdens een luxe weekend weg bij Boutique Hotel Beekhuizen van rust, ruimte, natuur en de stad Arnhem.

Ben je al overtuigd geraakt van ons unieke hotel op de hoge Veluwe? Reserveer dan direct een accommodatie.

Zoek & boek een accommodatie

Ultieme luxe ervaar je tijdens een weekend weg in onze hotellodges en suites

Tijdens een luxe weekend weg bij Boutique Hotel Beekhuizen geniet je van alle luxe in de prachtige Veluwse natuur. Het eigenzinnige hotel beschikt over slechts 21 kamers, waardoor een knusse sfeer heerst in het hotel. Alle kamers hebben een unieke inrichting en zijn van alle gemakken voorzien. Om voor een heerlijke nachtrust te zorgen is iedere kamer voorzien van een boxspringbed van 1,80 x 2,10 meter. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van gratis wifi, airconditioning, een televisie met ingebouwde chromecast, een koelkast, kluisje en koffie/thee faciliteiten. Als je aankomt bij de kamer liggen er luxe badjassen klaar en zelfs een verrekijker. Met de verrekijker spot je misschien wel een wild zwijn, ree, das of hert vanuit jouw (junior) suite of hotellodge.    

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Ultieme luxe ervaar je tijdens een weekend weg in onze hotellodges en suites
Het toppunt van luxe tijdens een weekend weg

 

Het toppunt van luxe beleef je tijdens een weekendje weg in onze suite. De suite is ruim 50 vierkante meter groot en heeft een prachtige slaapkamer met open badkamer. De badkamer is tevens voorzien van een jacuzzi. Om het luxe weekend weg helemaal onvergetelijk te maken is het mogelijk om vooraf een fles bubbels te reserveren. Dan zorgen wij dat de fles bubbels bij aankomst in jouw suite klaarstaat op de juiste temperatuur.

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie