Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Mooiste Hotel Suites Nederland

Wil je genieten van een ontspannen verblijf in een sfeervolle, luxe hotel suite met prachtig uitzicht? Ontdek ons eigenzinnige, charmante Boutique Hotel Beekhuizen midden in Nationaal Park Veluwezoom, en beleef samen een heerlijk verblijf in een van de mooiste hotel suites in Nederland. Kom helemaal tot rust en zet de tijd even stil in onze unieke suites die ieder van alle gemakken zijn voorzien. Begin je dag met een uitgebreid ontbijt, geniet van de natuurlijke omgeving of bezoek één van de omliggende steden, en sluit de dag af met een wijntje bij de houtkachel. Even een onbezorgd weekendje weg in een van de mooiste suites van ons land beleef je bij Boutique Hotel Beekhuizen!

Boek een verblijf

Genieten in onze luxe hotel suites
We bieden 21 sfeervolle lodges en suites waar je in alle rust en privacy kunt genieten van je welverdiende adempauze. Onze heerlijke boxspringbedden en de omringende natuur zorgen voor de beste nachtrust, en om jezelf nog meer te verwennen kun je heerlijk ontspannen in je eigen jacuzzi of regendouche. Zowel de suites als de ontbijt- en loungeruimtes hebben een aantrekkelijk interieur, met een knipoog naar de rijke historie van het landgoed Beekhuizen.
 
Bekijk onze suites

Boutique Hotel Beekhuizen

Midden in de natuur is Boutique Hotel Beekhuizen te vinden. Het hotel is gelegen op een locatie in het Nationaal Park Veluwezoom dat sinds 1930 het eerste nationaal park werd in Nederland. Op slechts 10 minuten rijden van Arnhem is Boutique Hotel Beekhuizen via haarspeldbochten te vinden in de prachtige bossen. Is dit wel Nederland? Wat een unieke locatie.

✔ Kleinschalig en eigenzinnig

✔ Gastvrije en persoonlijke benadering

✔ Aangename luxe ontmoer eeuwenoude natuur

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Boek een van de mooiste suites in Nederland

 

Boek een van de mooiste suites in Nederland
Wil je overnachten in ons karakteristieke hotel? Reserveer dan eenvoudig en snel je verblijf online. Voor meer informatie over onze hotel suites, neem gerust contact op via telefoon (+31 26 20 20 122) of via e-mail (info@hotelbeekhuizen.nl).

Zoek & Boek een hotel suite