Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Luxe hotels in Gelderland

Kom jij genieten in ons luxe hotel in Gelderland midden in de natuur? Bij Boutique Hotel Beekhuizen geniet je volop van luxe midden in Nationaal Park Veluwezoom. De kamers in ons luxe hotel hebben een eigenzinnig en charmant karakter en worden gekenmerkt door de ruime opzet en de hoeveelheid privacy. We beschikken bij ons luxe hotel in Gelderland over 21 karakteristieke lodges en suites met elk zijn unieke eigenschappen.

Zoek & boek een accommodatie
 

Unieke locatie

Midden in de natuur is Boutique Hotel Beekhuizen te vinden. Het hotel is gelegen op een locatie in het Nationaal Park Veluwezoom dat sinds 1930 het eerste nationaal park werd in Nederland. Op slechts 10 minuten rijden van Arnhem is Boutique Hotel Beekhuizen via haarspeldbochten te vinden in de prachtige bossen. Is dit wel Nederland? Wat een unieke locatie.

✔ Kleinschalig en eigenzinnig

✔ Gastvrije en persoonlijke benadering

✔ Aangename luxe ontmoet eeuwenoude natuur

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Unieke locatie
Luxe hotels in Gelderland

 

Geniet in luxe op onze hotelkamers
Alle lodges en suites in ons hotel beschikken over Wi-Fi, airconditioning en hebben een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Daarnaast willen wij als hotel ons steentje bijdragen aan het milieu en zijn daarom zo eco-friendly mogelijk ingericht. In de lodges en suites in ons luxe hotel in Gelderland slaap je heerlijk op de zachte boxspringbedden, waarbij elke kamer een unieke inrichting heeft. In onze eigenzinnige, aantrekkelijke en sfeervolle kamers geniet jij optimaal van alle luxe en van jouw verblijf in de groene omgeving van de Veluwe.
 
Eten en drinken bij Boutique Hotel Beekhuizen
In ons bakhuis is het optimaal genieten van een heerlijk ontbijt, een goed glas wijn bij de houtkachel of een cappuccino in de serre uitkijkend over de beek. Tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet bij ons luxe hotel in Gelderland geniet je van de lekkerste lokale en biologische producten. In onze honesty bar geniet je van 11:00 tot 22:00 van een bescheiden assortiment aan de lekkerste koffie, thee, verrassende wijnen en lokale bieren. Bij onze honesty bar werken we volgens het honesty principe, wat inhoudt dat je zelf bijhoudt wat je bij ons nuttigt.

Kom overnachten in ons luxe hotel in Gelderland
Word jij enthousiast van ons luxe hotel in Gelderland? Reserveer dan eenvoudig en snel online en laat de voorpret alvast beginnen. Ben je benieuwd naar meer informatie over onze verschillende hotelkamers? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon (+31 26 20 20 122) of e-mail (info@hotelbeekhuizen.nl).

 Zoek & boek een accommodatie