Direct boeken

Natuur

Nationaal Park Veluwezoom is een zeer geschikt natuurgebied voor zowel beginnende als ervaren fietsers en wandelaars. De omgeving biedt eindeloze mogelijkheden om heerlijk te wandelen en te fietsen in de prachtige natuur. Vanwege de hoogteverschillen is deze locatie ook favoriet om te trainen voor diverse soorten wandel- en fietsevenementen. Op de website van Natuurmonumenten vindt je prachtige routes in de omgeving.

 
Highlights 
Nationaal Park Veluwezoom    0 km
Observatiepunt Heerikhuizen1,8 km
Uitzichtpunt Posbank    3,6 km
Wandelen
Fietsen in de omgeving
Fietsers kunnen alle kanten uit vanaf Boutique Hotel Beekhuizen. Onder meer de fietsknooppunten 67, 69, 71 en 77 liggen vlakbij. Routes zijn te koop in het Bakhuis, maar je kunt natuurlijk ook je eigen route samenstellen.

Fietsen huren en opladen
Elektrische fietsen laadt je gratis op bij onze afgesloten fietsenstalling. Geen fiets meegenomen? Huur een fiets bij ons of via VeluweActief in Rheden, waar verschillende (elektrische) modellen te huur zijn. VeluweActief is telefonisch bereikbaar via 026 495 55 11 of via e-mail aan info@veluweactief.nl.

Wandelen in de omgeving
Voor wandelaars starten er direct vanaf Boutique Hotel Beekhuizen diverse wandelroutes.

Wandelroute Herikhuizen Veluwezoom
Ontdek tijdens deze wandeling de rijke historie van twee landgoederen: Heuven en Beekhuizen. Je loopt over heideheuvels, door het bos, langs waterpartijen en de oever van de Beekhuizense beek. Onderweg kom je prachtige uitzichtpunten tegen, evenals onverwachte doorkijkjes. En wie weet kijk je zelfs een ree, of ander wild, in de bruine ogen? Deze route is prima zonder kaart te lopen; volg de palen met een geel pijltje erop vanaf het hotel. 
 
Wandelen