Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Overnachting Hoge Veluwe | Boutique Hotel Beekhuizen

Ben je op zoek naar een overnachting op de Hoge Veluwe? Dan is Boutique Hotel Beekhuizen de plek voor jou! Al sinds 1847 is Hotel Beekhuizen op de huidige plek bekend. Op een prachtige locatie is ons klein, eigenzinnig en aantrekkelijk hotel met sfeervolle en ruime kamers gelegen. Het hotel biedt ruimte aan 21 (junior) suites en hotellodges. Deze zijn verspreid over het hoofd- en poortgebouw. Tegenover de twee gebouwen vind je het gezellige Bakhuis, dit is de plek waar je incheckt. Hier serveren we ons overheerlijke ontbijt. 

Ben je al overtuigd geraakt van ons unieke hotel op de hoge Veluwe? 
Reserveer dan direct een accommodatie.

Zoek & boek een accommodatie

Unieke locatie op de Hoge Veluwe

Unieke locatie op de hoge Veluwe

Midden in de natuur is Boutique Hotel Beekhuizen te vindne. Het hotel is gelegen op een locatie in het Nationaal Park Veluwezoom dat sinds 1930 het eerste nationaal park werd in Nederland. Op slechts 10 minuten rijden van Arnhem is Boutique Hotel Beekhuizen via haarspeldbochten te vinden in de prachtige bossen. Is dit wel Nederland? Wat een unieke locatie.

✔ Kleinschalig en eigenzinnig

✔ Gastvrije en persoonlijke benadering

✔ Aangename luxe ontmoer eeuwenoude natuur

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Unieke locatie op de Hoge Veluwe
De accommodaties van Boutique Hotel Beekhuizen

 

De accommodaties van Boutique Hotel Beekhuizen hebben ieder hun eigen unieke kenmerken. Een aantrekkelijk interieur met hier en daar een knipoog naar het oorspronkelijke hotel en de historie van de omgeving. Al onze kamers zijn voorzien van boxspringbedden, Wi-Fi, airconditioning en een uniek uitzicht. De ruimtes zijn zo zuinig dat ze eco-vriendelijk zijn. Alle badkamers hebben een regendouche die een verlichtend gevoel geven na een mooie dag in de natuur. Benieuwd naar meer informatie over alle accommodaties? Bezoek dan de accommodaties pagina!
 
Reserveer direct een overnachting
Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de Hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact op via +31 (0)26 20 20 122 of stuur een e-mail naar info@hotelbeekhuizen.nl.

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie