Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Overnachting Hoge Veluwe

Ben jij op zoek naar een overnachting op de Hoge Veluwe? Het kleinschalige Boutique Hotel Beekhuizen is gelegen midden op Nationaal Park de Veluwezoom, nabij de Hoge Veluwe. Het hotel heeft een prachtige ligging midden in de natuur. Tevens bereik je de levendige stad Arnhem binnen enkele minuten met de auto. Nationaal Park de Veluwezoom is onderdeel van de Veluwe en bestaat uit meer dan 5.000 hectare natuur van ongekende schoonheid. Het landschap wordt gekenmerkt door heuvels, bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. De omgeving wordt bewoond door onder andere dassen, reeën, wilde zwijnen en herten. Misschien maak je wel kans om ze allemaal te spotten vanuit jouw (junior)suite of hottellodge.

Zoek & boek een accommodatie

Nationaal Park de Veluwezoom

Het in 2020 geopende Boutique Hotel Beekhuizen is gelegen op het Nationaal Park de Veluwezoom. Kenmerkend voor de Veluwezoom is het reliëf, nergens anders op de Veluwe vind je zoveel hoogteverschil. De heuvels zorgen voor een schitterend uitzicht. Vanaf de Posbank kijk je bij mooi weer helemaal tot in Duitsland. Het gebied heeft ruim 350 kilometer aan paden, voor zowel wandelaars, fietsers, ruiters als mountainbikers. Tijdens het ontdekken van deze paden is de kans zeer groot dat je Schotse hooglanders tegen komt. Na een dag vol natuur kom je helemaal tot rust op jouw hotellodge of (junior) suite. Sluit de dag af met een drankje in onze Honesty Bar of een diner in een van de omliggende restaurants.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Nationaal Park de Veluwezoom
Geniet van rust, natuur & luxe tijdens een overnachting op de hoge Veluwe

 

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie