Direct boeken

Beoordeeling Hotel Beekhuizen

Hotel Beekhuizen

9.75
Gebaseerd op 4 reviews

Geef ons een cijfer

010

Wat andere gasten zeggen

10

Echt een prachtig hotel! Hele fijne, warme sfeer. Mooie ruime en schone kamer. En ook een heerlijk verzorgd ontbijt. Wij gaan vaker boeken! Dikke aanrader!

10

Fantastisch sfeervol hotel boutique, Midden in de bossen..wij kwamen eerst een weekend, toen een midweek , en nu net 10 dagen geweest, en komen volgend jaar zeker terug, zoek je rust, of de drukte beide kan want het hotel lig erg centraal, geniet ook zeker van het ontbijt.

9

Beekhuizen; zoals altijd, wij waren voor de achtste keer, heerlijk om te zijn. Vanuit het hotel fietsen of wandelen er zijn vele mogelijkheden. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij verheugen ons alweer op ons negende bezoek. Geen diner in het hotel zelf: geen probleem Woods op 150 meter lopen is een prima locatie. In Velp zelf zijn diverse restaurants van goed tot Michelingids genoteerd.

10

Perfecte mix van luxe, comfort, een perfecte organisatie, een vriendelijke en vertrouwenwekkende benadering, een prachtige omgeving met een zeer gevarieerd landschap. Dan ook nog een heerlijk ontbijt, perfecte hygiëne, mooie kamer met een fantastisch uitzicht etc etc. Je hoort er alleen maar... vogeltjes! (en af en toe wat roepende wielrenners en wat motorrijders op die prachtige boswegen). We hebben beloofd het niet aan iedereen te vertellen dat het hier zo fantastisch is, want dan gaat iedereen er natuurlijk heen. Maar dan heb je natuurlijk groot gelijk; het is er geweldig!