Direct boeken

Beoordeeling Hotel Beekhuizen

Hotel Beekhuizen

9.75
Gebaseerd op 4 reviews

Geef ons een cijfer

010

Wat andere gasten zeggen

Gouda
9

Wat een prachtig hotel op een waanzinnige locatie! De hotel lodge is echt sfeervol ingericht en er ontbreekt werkelijk niets. Wij hebben echt heerlijke dagen gehad en komen zeker een keer terug!

-
10

Beste Judith & Irene, het zal jullie niet verbazen dat wij ons eerste verblijf in jullie Hotel Beekhuizen als mooi en fijn hebben ervaren. Daar wij inmiddels hebben begrepen dat het een droom was die werkelijkheid werd, willen we onze waardering uitspreken voor de ongetwijfeld broodnodige inzet en volharding rond dit project. Zelfs als je enigszins de wind mee hebt, dan nog kom je vele obstakels tegen. Alhoewel je de basisstijl van het hotel op verschillende plaatsen op de wereld tegenkomt, kregen we beelden van Noord Californië, Oregon en West Canada. Een beetje ruig, maar uiterst comfortabel. Èn, mooi passend tussen de bomen. De plek zelf is natuurlijk een godsgeschenk … ! Complimenten ook voor de architect (wie is het ?), die samen met jullie de sfeer zo goed heeft aangevoeld. Een grappig Nederlands spreekwoord luidt: ‘Ga zo door en ge zult spinazie eten’.

monnickendam
10

Wat een fantastische plek, wat een aanrader!! Prachtig opgezet, mooie materialen, super relaxde sfeer, schitterende ligging, ruime smaakvol ingerichte kamers, zeer vriendelijk personeel. Wij komen terug!

Huizen
10

We hebben hier vandeweek overnacht voor twee nachten en wat een feest was dat! We waren hier met twee pubers en een hond en zelfs voor de hond was er twee bakjes en een matje om op te liggen. Dat hebben we nog niet eerder meegemaakt. Prachtige 2-level lodge, prachtig ingericht en schoon. Zalige omgeving om te wandelen met de hond. Het ontbijt is goed verzorgd en leuk en gastvrij personeel. We komen zeker terug!