Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Romantisch hotel Gelderland | Boutique Hotel Beekhuizen

Romantisch hotel Gelderland

Wil jij met je geliefde verblijven in een romantisch hotel in Gelderland? Boek dan je verblijf bij Boutique Hotel Beekhuizen, onze suites, lodges én horecagelegenheden zijn met veel sfeer ingericht. Dit zal ervoor zorgen dat je direct een romantisch gevoel krijgt wanneer je het hotel binnenloopt en jouw luxe en romantische kamer betreedt! Wanneer je ontwaakt na een heerlijke nacht in een van onze suites of lodges, maak je een prachtige wandeling in de natuur van Nationaal Park Veluwezoom. Ons romantische hotel in Gelderland ligt hier middenin.
 
Ontdek de romantische kamers van Boutique Hotel Beekhuizen.

Ons romantische hotel

Begin 2020 openden wij de deuren van Boutique Hotel Beekhuizen. Door de inrichting voel je direct de romantische sfeer van het hotel. Ons romantische hotel in Gelderland heeft diverse gezellige en aangename suites en lodges met comfortabele boxspringbedden. Vanuit onze lodges heb je prachtig zicht op het bos, wat jouw overnachting natuurlijk nog romantischer maakt.
 
In het Bakhuis ontvangen onze vriendelijke medewerkers je graag voor een heerlijk ontbijt, een goed glas wijn bij de houtkachel of een cappuccino in de serre. Onze serre kijkt uit over de beek. Als je geluk hebt, spot je hier misschien wel een ijsvogel terwijl je geniet van je hapje of drankje! Bij ons romantische hotel in Gelderland vind je ook een Honesty Bar. Hier bieden wij diverse hapjes en drankjes aan voor op je kamer, volgens het honesty-principe. Dit houdt in dat jij als gast zelf bijhoudt wat je consumeert, en dit tijdens het afrekenen doorgeeft. Ons romantische hotel in Gelderland vertrouwt zijn hotelgasten en wil dit graag op deze manier laten zien.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Ons romantische hotel
Ontdek Gelderland

 

Vanaf ons romantische hotel ontdek jij de provincie Gelderland op een manier die je waarschijnlijk nog niet kende. Boutique Hotel Beekhuizen ligt midden in Nationaal Park Veluwezoom. Vanaf het poortgebouw van ons hotel loop jij direct het bos in. Er loopt wel 350 kilometer aan wandel- en fietsroutes door dit nationaal park! Naast de prachtige natuur is het ook mogelijk om in de omgeving van ons romantische hotel in Gelderland de rijke culturele en culinaire steden en dorpen te ontdekken. Of breng met je geliefde een bezoek aan Landgoed Biljoen & Beekhuizen, om in de romantische middeleeuwse sferen te komen.

Reserveer in ons romantische hotel in Gelderland
Wil jij met je geliefde komen overnachten in ons romantische hotel in Gelderland, en aaneensluitend een heerlijke wandel- of fietstocht maken door de prachtige natuur? Reserveer dan zeer eenvoudig jouw overnachting online. Heb je vragen over onze romantische kamers of over de prachtige omgeving van ons hotel in Gelderland? Stel deze dan gerust via +31 (0)26 20 20 122 of info@hotelbeekhuizen.nl.
 

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie