Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Romantisch luxe weekendje weg

Boutique Hotel Beekhuizen is dé perfecte locatie voor een romantisch luxe weekendje weg. Ons sfeervolle en eigenzinnige hotel is gelegen midden in de ongerepte natuur van provincie Gelderland en daarmee een prachtige locatie om met z’n tweeën tot rust te komen tijdens een weekend weg. In ons hotel word je persoonlijk ontvangen, geniet je van een uitgebreid, vers ontbijt en sta je binnen enkele stappen in het prachtige Nationaal Park Veluwezoom.

Boek jouw luxe weekendje weg
 

Onze luxe kamers
Wil jij onbezorgd met jouw partner genieten van jullie romantisch luxe weekendje weg? Hiervoor zit je goed bij ons! Wij zorgen ervoor dat alles voor jullie tot in de puntjes geregeld is, zodat jullie lekker kunnen genieten van elkaar en natuurlijk van de prachtige groene omgeving.
 
We hebben verschillende suites en lodges, waar het jullie aan geen enkele vorm van luxe zal ontbreken. Je begint de dag met een heerlijk ontbijt in het Bakhuis, hier leggen jullie een stevige bodem om een dag erop uit te gaan en de omgeving te verkennen. ’s Avonds eenmaal terug bij ons, stap je in een heerlijk warme regendouche, geniet je vervolgens nog even van het uitzicht en de ondergaande zon vanuit jullie suite en duik je vervolgens het lekker zachte boxspringbed in. Uiteraard hebben we ook speciale suites die beschikken over een stoomdouche of zelfs een jacuzzi, zo ontbreekt het jullie tijdens een romantisch weekendje weg zeker niet aan luxe!

Bekijk alle suites
 
Ontdek onze specials
Wij bieden regelmatig specials of bijzondere arrangementen aan, denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale gelegenheden of feestdagen. Bij het boeken van deze specials profiteer je vaak ook nog eens van leuke extra’s. Ontdek het actuele aanbod van specials snel op onze specials pagina!

 Ontdek al onze specials
Romantisch luxe weekendje weg

 

Boek jouw romantisch luxe weekendje weg
Zoek je de perfecte locatie voor een romantisch luxe weekendje weg in één van de meest karakteristieke hotels in Gelderland? Reserveer dan eenvoudig online jouw weekendje weg bij Boutique Hotel Beekhuizen en laat de voorpret alvast beginnen. Voor meer informatie over onze verschillende hotelsuites, neem gerust contact op via telefoon (+31 26 20 20 122) of via e-mail (info@hotelbeekhuizen.nl).

Boek jouw verblijf