Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Romantisch overnachten voor twee

Even lekker samen erop uit: bij Boutique Hotel Beekhuizen kun je heerlijk romantisch overnachten met twee personen. Een kleinschalig, eigenzinnig en romantisch hotel middenin Nationaal Park Veluwezoom. Geniet van 5.000 hectare landschap vol heuvels, ongerepte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Daarnaast is er meer dan 350 kilometer aan wandel-, fiets- en ruiterpaden, waar je verschillende wilde dieren kunt spotten zoals zwijnen, dassen, reeën en herten. Deze paden leiden je ook naar bijzondere steden en dorpen in de omgeving, waar enorm veel te ontdekken is op cultureel en culinair gebied. Kortom: genoeg opties om romantisch te overnachten voor twee personen.

Zoek & boek een accommodatie

Romantisch overnachten voor twee

Een weekendje weg bij Boutique Hotel Beekhuizen betekent overnachten in een knus en romantisch hotel. Vanwege het beperkt aantal kamers heerst er een ontspannen en rustige sfeer bij Hotel Beekhuizen. Iedere kamer heeft een smaakvolle en unieke inrichting. Onze suites zijn voorzien van alle gemakken, zoals Wi-Fi en airconditioning en ze hebben een uniek uitzicht op de prachtige natuurlijke omgeving. De verblijven zijn warm ingericht en geven het echte romantische gevoel. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een romantische overnachting voor twee. 
 
In de ochtend kun je de dag beginnen met een uitgebreid en vers ontbijtbuffet, waar gegarandeerd iets naar ieders smaak te vinden is. Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale en biologische producten. Willen je liever romantisch samen ontbijten? Wij brengen met alle liefde het ontbijt naar jouw eigen suite. Voor een romantisch diner verwijzen we je graag naar een aantal sfeervolle restaurants in de buurt.

Honesty Bar met luxe en lokale producten
Bij Boutique Hotel Beekhuizen hanteren we een uniek concept: de Honesty Bar. In onze gezellige en sfeervolle bar houd je zelf bij wat je nuttigt. Hier kun je genieten van luxe koffie, thee, verrassende wijnen, lokale bieren, alcoholvrije dranken, (gekoelde) snacks en lokale producten. Het is de perfecte plek om 's avonds samen te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. Je kunt een heerlijk drankje uitzoeken en jezelf trakteren op een smakelijke snack. De Honesty Bar biedt een intieme en ongedwongen setting waar je kunt ontspannen na een dag vol avonturen op de Veluwezoom.
 
Ontdek de unieke omgeving
Naast de romantische sfeer in ons hotel biedt de omgeving van Nationaal Park de Veluwezoom ook talloze mogelijkheden om er samen op uit te gaan. Je kunt de prachtige natuurlijke schoonheid van het park verkennen via de vele wandel- en fietspaden. Laat je betoveren door de uitgestrekte bossen, de heidevelden en de indrukwekkende zandverstuivingen. Spot samen wilde dieren zoals zwijnen, dassen, reeën en herten terwijl je wandelt door dit adembenemende landschap. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving van het hotel ook interessante steden en dorpen te ontdekken, waar je kunt genieten van culturele bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes. Kortom, er valt genoeg te beleven en te ontdekken tijdens een romantisch verblijf voor twee in ons hotel op de Veluwe.
 
Romantisch overnachten voor twee
Kom romantisch overnachten voor twee

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer bij ons romantische hotel op de Veluwe om jezelf te verzekeren van een overnachting! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.
 
Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie