Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Romantisch overnachten voor twee | Boutique Hotel Beekhuizen

Even lekker samen erop uit: bij Boutique Hotel Beekhuizen kun je heerlijk romantisch overnachten voor twee personen. Een kleinschalig, eigenzinnig en charmant hotel middenin Nationaal Park Veluwezoom. Geniet van 5.000 hectare landschap vol heuvels, ongerepte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Daarnaast is er meer dan 350 kilometer aan wandel-, fiets- en ruiterpaden, waar je verschillende wilde dieren kunt spotten zoals zwijnen, dassen, reeën en herten. Deze paden leiden je ook naar bijzondere steden en dorpen in de omgeving, waar enorm veel te ontdekken is op cultureel en culinair gebied. Kortom: genoeg opties om romantisch te overnachten voor twee personen.

Zoek & boek een accommodatie

Romantisch overnachten voor twee | Boutique Hotel Beekhuizen

Een weekendje weg bij Boutique Hotel Beekhuizen betekent overnachten in een knus en romantisch hotel. Vanwege het beperkt aantal kamers heerst er een ontspannen en rustige sfeer bij Hotel Beekhuizen. Iedere kamer heeft een smaakvolle en unieke inrichting. Onze suites zijn voorzien van alle gemakken, zoals Wi-Fi en airconditioning en hebben een uniek uitzicht op de prachtige natuurlijke omgeving. De verblijven zijn warm ingericht en geven het echte romantische gevoel. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een romantische overnachting voor twee.  
 
In de ochtend kunt je de dag beginnen met een uitgebreid en vers ontbijtbuffet, waar gegarandeerd iets naar ieders smaak te vinden is. Wij gebruiken zoveel mogelijk lokale en biologische producten. Willen je liever romantisch samen ontbijten? Wij brengen met alle liefde het ontbijt naar jouw eigen suite. Voor een romantisch diner verwijzen we je graag naar een aantal sfeervolle restaurants in de buurt.

Ontdek de unieke omgevingOns verhaal!
Romantisch overnachten voor twee | Boutique Hotel Beekhuizen
Kom romantisch overnachten voor twee

Ben jij enthousiast geworden van ons romantische hotel gelegen op Nationaal Park de Veluwezoom? Reserveren kan eenvoudig en snel online. Benieuwd naar meer informatie over onze verschillende accommodaties? 
Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie