Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Romantisch hotel op de Veluwe

Ben jij samen met je partner op zoek naar Romantische hotels op de Veluwe? Dan is Boutique Hotel Beekhuizen het hotel voor jullie! Wij bieden een gastvrije en persoonlijke benadering. Het hotel is kleinschalig, eigenzinnig, aantrekkelijk en heeft uitsluitend ruime kamers. Laat je verbazen door de innemende architectuur en inrichting van het hotel. Door haar unieke locatie midden in de natuur is het een van de mooiste idyllische plekken die Nederland te bieden heeft.
 
Met ruim 21 (junior) suites en hotellodges is er altijd wel een kamer die perfect past bij jullie. De suites en hotellodges liggen in het hoofdgebouw en poortgebouw. In het gezellige Bakhuis ertegenover vind je de plek voor het ontbijt, de zithoek, honesty bar en serre met terras. Dit is tevens de plek waar jullie zullen inchecken. Al enthousiast geworden van al het speciale dat Hotel Beekhuizen te bieden heeft? Reserveer dan direct een accommodatie op onze website.

Zoek & boek een accommodatie

Prachtige romantische locatie op de Hoge Veluwe

Het landgoed waar Boutique Hotel Beekhuizen is gelegen, is onderdeel van landgoed Beekhuizen. Sinds 1847 is Hotel Beekhuizen al op de huidige plek bekend. Midden in de monumentale natuur van Nationaal Park Veluwezoom is Hotel Beekhuizen te vinden. Dit is sinds 1930 het allereerste nationaal park van Nederland. Het hotel is te vinden op 10 minuten rijden van Arnhem. Wanend door de prachtige bossen zullen jullie via haarspeldbochten de prachtige locatie op de Hoge Veluwe bereiken.

✔ Kleinschalig en eigenzinnig

✔ Gastvrije en persoonlijke benadering

✔ Aangename luxe ontmoer eeuwenoude natuur

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Prachtige romantische locatie op de Hoge Veluwe
De romantische accommodaties

 

Al onze romantische accommodaties hebben ieder hun eigen unieke kenmerken. De suites hebben een aantrekkelijk interieur met hier en daar een knipoog naar het oorspronkelijke hotel en de historie van de omgeving. Ze zijn voorzien van boxspringbedden, Wi-Fi, airconditioning en een uniek uitzicht. De ruimtes zijn zo zuinig dat ze eco-vriendelijk zijn. Alle badkamers hebben een regendouche die een verlichtend gevoel geven na een romantische dag in de prachtige natuur. Benieuwd naar meer informatie over alle accommodaties? Bezoek dan de accommodaties pagina!
 
Reserveer direct een verblijf
Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan direct jullie verblijf om jezelf te verzekeren van een unieke overnachting op de Hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact op via +31 (0)26 20 20 122 of stuur een e-mail naar info@hotelbeekhuizen.nl.

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie