Direct boeken

Steden en dorpen

De locatie van Boutique Hotel Beekhuizen is een goede uitvalsbasis voor een dagje winkelen of cultuur snuiven in leuke historische steden en dorpen in de omgeving. Een fijne afwisseling tijdens je verblijf in de prachtige natuur rondom ons hotel.

 
Highlights 
Arnhem8,7 km
Oosterbeek12 km
Doesburg15,9 km
Zutphen30,3 km
Steden en dorpen in de buurt
Doesburg
Dit stadje staat bekend om haar mosterd, maar heeft veel meer te bieden. In de historische binnenstad ontdek je de meest leuke winkels en adresjes.

Zutphen
Een heel leuke winkelstad vol hotspots en conceptstores op het gebied van mode en interieur. De delicatessenzaken en koffieadresjes zorgen voor een extra fijne shopdag. In het najaar bezoek je hier het jaarlijkse chocoladefestival.

Arnhem
Ontdek het winkelen in de 7 straatjes en vindt de leukste boetiekjes. De vele cafés, restaurants en terrassen maken je winkeldag compleet. In het Sonsbeek park geniet je van een ontspannen wandeling of één van de vele evenementen die hier worden georganiseerd.

Oosterbeek
Bezoek het Airborne Museum en leer alles over de Slag om Arnhem in september 1944. Ook kun je in Oosterbeek fijn shoppen aan de Utrechtseweg of in de Weverstraat.
 
Steden en dorpen in de buurt