Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Trouwlocatie met Overnachting

Een trouwlocatie met overnachting is iets waar veel aanstaande bruidsparen naar op zoek zijn. En dat is natuurlijk niet gek, vaak komt familie vanuit alle windstreken naar jullie bruiloft. Dan is het wel zo fijn om de mogelijkheid te hebben om de nacht door te brengen op een mooie locatie. En zeg nou eens zelf, wat is er nu romantischer dan een trouwerij midden in de ongerepte Nederlandse natuur op de Veluwe. Kom gerust een keer langs, wij laten jullie graag onze unieke plek zien.

Ben je al overtuigd geraakt van ons unieke hotel op de hoge Veluwe? 
Reserveer dan direct een accommodatie.

Zoek & boek een accommodatie

Alles voor jullie speciale dag | Boutique Hotel Beekhuizen

Boutique Hotel Beekhuizen is veel meer dan alleen een trouwlocatie met overnachting. Het zit hem in de kleine, unieke dingen, die ervoor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Een voorbeeld hiervan is plaats van de ceremonie. Deze kan plaatsvinden in onze intieme binnentuin, net naast een stromend beekje. Of wat dacht je van een intieme ceremonie midden in het bos, elkaar het ja-woord geven midden in de ongerepte natuur. Dat is toch heel bijzonder en romantisch? Ergens in het 5.000 hectare grote park is vast en zeker jullie droomplekje te vinden. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 
Buiten het ontzettend unieke en romantische plekje, zorgen de faciliteiten van Boutique Hotel Beekhuizen ervoor dat jullie de dag van jullie dromen hebben. Of jullie nu met een groep van 20 of 100 personen de speciale dag willen vieren, wij zorgen ervoor dat jullie niets te kort komen.

Samen zorgen wij voor jullie perfecte dag
Op de grote dag willen jullie natuurlijk niet dat er iets misgaat. Daar helpen wij je graag bij. In het begin brengen wij samen al jullie wensen en behoeften in kaart tijdens een persoonlijk gesprek en bieden wij jullie verschillende mogelijkheden aan.
 
Daarnaast werken we samen met verschillende bedrijven uit de regio. Een voorbeeld hiervan is Kasteel Rosendael & Oranje-rie, een unieke horecagelegenheid op landgoed Rosendael. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ceremonie in het sprookjesachtige kasteel, een knallend feest in de Oranje-rie en de huwelijksnacht beleven in een luxe suite in ons knusse hotel. Drie bijzondere locaties, op steenworp afstand, voor jullie speciale dag. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om op het terrein van Boutique Hotel Beekhuizen te blijven voor het ja-woord en een aansluitende receptie. Neem gerust contact met ons op, wij bieden graag een aantal mogelijkheden.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Alles voor jullie speciale dag | Boutique Hotel Beekhuizen
Hochzeitsnacht| Erfahre mehr! | Hotel Beekhuizen

 

Na alle plechtigheden is het natuurlijk tijd voor de langgekoesterde huwelijksnacht. Hoe heerlijk is het om deze door te brengen in een knus hotel.
Onze suite is de perfecte ruimte voor jullie speciale huwelijksnacht. De suites zijn van alle gemakken verzien, zoals een romantische jacuzzi. Daarnaast heb je een terras met een prachtig uitzicht op het bos, om nog even de dag te laten bezinken. Een andere mogelijkheid is de Arcadië lodge.  Deze accommodatie is gelegen op één van de mooiste plekjes van ons terrein en heeft een terras direct aan de beek. Het leuke aan de Arcadië lodge is dat deze over een pelletkachel beschikt. Hier kunnen jullie nog heerlijk nagenieten van een prachtige dag.
 
Meer informatie? Wij staan voor jullie klaar!
Heb je nog vragen over ons bijzondere plekje? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan zowel via info@hotelbeekhuizen.nl als via +31 (0)26 20 20 122. Onze medewerkers vertellen graag alles over hun favoriete plekje en bieden graag een passend voorstel. Of kom gezellig een keertje langs, dan laten wij jou deze betoverende plekjes in het echt zien.

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie