Direct boeken

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ons hotel? Hieronder vindt je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Neem bij andere vragen gerust contact met ons op,  we helpen je graag verder. 
Vanwege onze ligging in een natuurgebied heeft u met uw mobiele telefoon  waarschijnlijk nauwelijks tot geen bereik. U kunt wel bellen via bijvoorbeeld Whatsapp en tijdens de openingstijden van het Bakhuis kunt u voor dringende zaken ook gebruik maken van onze vaste telefoon.
Er is een eigen restaurant maar dit bevindt zich op 200 meter afstand van het hotel: restaurant WOODZ ligt op het terrein van ons avontuurlijke zusje Buitenplaats Beekhuizen. Let op: het restaurant is wisselend geopend al naar gelang het seizoen.
Overal in het hotel is er gratis Wifi aanwezig.
Alle kamers beschikken over koffie/thee faciliteiten en een koelkast. In de suites is tevens een magnetron aanwezig en de lodges beschikken tevens over een keramische kookplaat.
Op het terrein is er een overdekte, afsluitbare fietsenstalling aanwezig. De stalling is tevens voorzien van oplaadpunten voor e-bikes. Het is niet toegestaan accu’s op te laden in de kamers of (race)fietsen op de kamer te stallen.
 
Op het terrein en in onze faciliteiten is camerabewaking aanwezig voor uw en onze veiligheid. Het parkeerterrein is niet afgesloten
 
U kunt uw bagage bij vroege aankomst of later vertrek kosteloos bij de receptie stallen.
Ja, wij verhuren fietsen met versnellingen (€ 10,= p.p.p.d.) en e-bikes (€ 25 p.p.p.d.) van onze partner VeluweActief. De fietsen zijn alleen per hele dag te huur.
We zijn een kleinschalig hotel en proberen no-shows te voorkomen, daarom verzoeken we u de betaling direct bij uw reservering te voldoen.
Ontbijt kunt u bij aankomst bijboeken. Voor de fietshuur raden wij aan dit vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
U kunt tot één week voor aankomst kosteloos annuleren tenzij anders met u overeengekomen Graag ontvangen we uw annulering per e-mail. Let op: i.v.m. COVID-19 (corona) geldt tijdelijk een afwijkend annuleringsbeleid. Zie daarvoor de veelgestelde vragen over COVID-19.
Op aanvraag is inchecken na 18.00 uur mogelijk. Vraag dit tijdig vooraf aan, dan stemmen wij met u af wat de uiterste aankomsttijd is.
 
Honden zijn op aanvraag welkom en we hebben hiervoor één van onze junior suites met terras of één van onze lodges met 2 verdiepingen beschikbaar. De toeslag bedraagt € 25,00 per verblijf. Wanneer u bij het boeken van deze kamertypes een huisdiertoeslag kunt toevoegen, dan bent u verzekerd van uw verblijf. Neem anders contact met ons op voor de beschikbaarheid. Honden hebben geen toegang tot het Bakhuis (i.v.m. ontbijt en bar) maar zijn mits aangelijnd wel welkom op terras en gazon. Bij restaurant WOODZ zijn honden welkom.
Nee, wij zijn een rookvrij hotel.
 
Dit is op aanvraag mogelijk in de lodges, dus vraag ons tijdig naar de beschikbaarheid. Een babybedje is in elke accommodatie toegestaan.
 
Een babybedje is in elke accommodatie toegestaan. U kunt deze zelf meenemen, of een bedje (inclusief bedlinnen/deken) bijboeken voor € 17,50 per verblijf. Dit mogelijk is o.b.v. beschikbaarheid.
 
Voor kinderen van 3-12 jaar oud geldt een korting van 50%, voor baby’s van 0-2 jaar is het ontbijt gratis.
We houden graag rekening met uw wensen, we verzoeken u dit vooraf aan ons te door te geven.
Op bepaalde dagen is geen aankomst of vertrek mogelijk om de rust in het hotel te waarborgen; hierdoor ontstaat een minimum verblijfsduur.
Ons hotel is uitsluitend voor verblijvendehotelgasten. Eventuele toestemming voor het ontvangen van bezoek is op aanvraag en dit dient per e-mail te worden aangevraagd.

De parkeermogelijkheden bij het hotel zijn beperkt tot één parkeerplaats per accommodatie. Bezoek dient altijd te parkeren bij de openbare parkeerplaats P Beekhuizen (2 minuten loopafstand).
 
Het is niet toegestaan op ons terrein te barbecueën of open vuur te maken.
 
Zowel het hotel als de directe omgeving (Nationaal Park) zijn vuurwerkvrij.
 
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is niet heel goed. We raden u aan om vanaf station Velp of station Arnhem een taxi te nemen naar het hotel, of gebruik te maken van services als OV-fietsen of Greenwheels.
Het ontbijtbuffet vindt in meerdere shifts in het Bakhuis plaats tussen 08.15 en 11.00 uur. Ontbijt op de kamer is mogelijk tegen een toeslag. Bij het inchecken stemmen wij het tijdstip van het ontbijt en eventuele wensen met u af. 
Het is mogelijk om het ontbijt op de kamer te nuttigen. De ontbijtmand kan tegen een toeslag op de de door u gewenste tijd bij u op de kamer worden bezorgd.
Het ontbijtbuffet  blijft in meerdere shifts plaats vinden in het Bakhuis om voldoende ruimte te creëren. Op verschillende plekken in het hotel treft u desinfectiemiddelen aan voor uw handen.
In een aantal van onze junior suites (met frans balkon of terras) is een twin bed opstelling mogelijk van twee éénpersoonsbedden. Vraag dit tijdig aan bij uw reservering.
 
Al onze lodges beschikken over twee aparte slaapkamers.
 
Het Bakhuis is momenteel geopend op zondag t/m donderdag tot 20.00 uur, en op vrijdag & zaterdag tot 22.00 uur, om gezellig plaats te nemen met koffie, drankjes of snacks uit de honesty bar, of voor take-away naar de kamer. U vindt hier o.a. een selectie van lokale bieren, uitstekende wijn, en gekoelde snacks.
U kunt tot één week voor aankomst kosteloos annuleren. Let op: bij annulering wordt het betaalde bedrag momenteel uitgekeerd in de vorm van een voucher. Indien er onverhoopt binnen één week voor aankomst wordt geannuleerd, dan is het risico voor de gast. U kunt dan de kamer weggeven aan iemand anders, of we doen ons best of wij de kamer voor u opnieuw kunnen verhuren in welk geval wij u nog tegemoet kunnen komen. Indien het hotel van overheidswege zou moeten sluiten, gaan wij over tot restitutie in de vorm van een voucher (ook als dit binnen één week voor uw verblijf is). Voor groepen kunnen afwijkende voorwaarden gelden.