Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Vergaderen en overnachten

Als je met collega’s wil vergaderen en overnachten op een prachtige informele locatie in de natuur, ben je bij Boutique Hotel Beekhuizen aan het juiste adres. Ons stijlvolle en karakteristieke hotel in het hartje van Nationaal Park Veluwezoom biedt een inspirerende locatie om te vergaderen en te overnachten. Ideaal voor als je met jouw team een locatie zoekt voor een meerdaags verblijf met vergaderingen, presentaties of trainingen. Wij zorgen ervoor dat jouw gezelschap onbezorgd tot de kern kan komen en dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan snel meer informatie aan!

Vraag informatie aan

vergaderen en overnachten

Onbezorgd vergaderen
Op onze karakteristieke locatie midden in de natuur is het erg prettig vergaderen en overnachten. Hiervoor hebben wij verschillende mooie ruimtes. Allereerst is het mogelijk om in onze Arcadië lodge te vergaderen. In deze prachtige stijlvolle ruimte is het mogelijk om te vergaderen in een gezelschap tot 10 personen. Bij deze lodge is een prachtig privé terras inbegrepen, waardoor het mogelijk is om met mooi weer de deuren open te slaan en de vogels op de achtergrond te horen fluiten.
 
Naast onze Arcadië lodge, is het mogelijk om jouw vergadering, training of presentatie plaats te laten vinden in ons multifunctionele Bakhuis. Deze stijlvolle en landelijk opgezette ruimte heeft een capaciteit van 14 tot maximaal 100 personen, en is daardoor de ideale uitvalsbasis voor vergaderingen, trainingen, workshops of presentaties met grotere groepen.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Vergaderen en overnachten

 

Boek jouw perfecte vergaderlocatie
Wil je met jouw collega’s vergaderen en overnachten in ons karakteristieke hotel? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande link. We zijn benieuwd naar jouw wensen en vertellen graag wat wij voor je kunnen betekenen! Wil je nu graag alvast meer informatie over onze vergaderfaciliteiten of onze hotelsuites? Daarvoor kun je ons bereiken via telefoon (+31 26 20 20 122) of via e-mail (info@hotelbeekhuizen.nl).

Neem contact met ons op