Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Weekendje weg met veel rust midden in de natuur

Ben jij toe aan een heerlijk weekendje weg met veel rust, midden in de natuur? Dan is Boutique Hotel Beekhuizen de plek van jouw dromen. Het karakteristieke en kleinschalige hotel heeft een prachtige ligging midden in Nationaal Park de Veluwezoom. Het omringende park biedt een afwisselend landschap van ruim 5.000 hectare. Hier tref je heuvels, heidevelden, landgoederen, zandverstuivingen en ongerepte natuur. In dit natuurgebied ligt zo’n 350 kilometer aan wandel-, fiets- en ruiterpaden. Het park wordt tevens bewoond door onder andere wilde zijnen, dassen, reeën en herten. De combinatie van het kleinschalige karakteristieke hotel en de prachtige ligging midden in de natuur staan garant voor een heerlijk weekendje weg met veel rust midden in de natuur.

Zoek & boek een accommodatie

Karakteristieke lodges & suites

Een weekendje weg bij Boutique Hotel Beekhuizen betekent overnachten in een kleinschalig, eigenzinnig en charmant hotel in de natuur. Vanwege het beperkt aantal kamers heerst er een ontspannen en rustige sfeer bij Hotel Beekhuizen. Na een heerlijke rustgevende wandeling of fietstocht in de prachtige natuur, is het heerlijk thuiskomen in jouw suite of hotellodge. Alle kamers hebben gratis Wi-Fi, airconditioning, een uniek uitzicht en zijn eco-friendly. Iedere kamer heeft een unieke en smaakvolle inrichting. Onze suites en hotellodges zijn verdeeld over het hoofd- en poortgebouw. Tegenover deze gebouwen ligt het gezellige Bakhuis, waarin de ontbijt- en loungeruimte, honesty bar en de serre met terras zich bevinden. Vanuit het Bakhuis geniet je van een prachtige uitkijk over de beek, waar regelmatig ijsvogels worden gespot. Hierdoor biedt Boutique Hotel Beekhuizen alles voor een ontspannen weekendje weg met rust in de natuur.

Ontdek de unieke omgeving  Ons verhaal!
Karakteristieke lodges & suites
Reserveer online jouw weekendje weg met rust in de natuur

 

Mocht je enthousiast zijn geworden van ons knusse hotel gelegen op Nationaal Park de Veluwezoom? Reserveer dan eenvoudig online een van onze lodges en suites. Wij verwelkomen je graag voor een heerlijk rustgevend weekendje in de natuur. Reserveer direct online, neem contact met ons op via +31 (0)26 20 20 122 of stuur een berichtje naar info@hotelbeekhuizen.nl.

Zoek & boek een accommodatie

Reserveer overnachting

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Boutique Hotel Beekhuizen? Reserveer dan nu een kamer om jezelf te verzekeren van een overnachting op de hoge Veluwe! Reserveer eenvoudig online of neem contact met ons op.   

Neem contact met ons op   Zoek & boek een accommodatie