Direct boeken
0
Waarom direct boeken op deze website?
✔ Beste prijsgarantie
✔ Verrassingsgift
✔ Leuke extra's

Luxe overnachtingen in het Hart van de Veluwe

Ons kleinschalige hotel is jouw ideale uitvalsbasis voor een overnachting bij de Hoge Veluwe. Met een prachtige ligging in Nationaal Park de Veluwezoom en de nabijheid van de Hoge Veluwe, bieden wij een unieke ervaring voor natuurliefhebbers. Vanuit jouw (junior)suite of hottellodge heb je een adembenemend uitzicht op het omringende landschap, waar heuvels, bossen, heidevelden en landgoederen elkaar afwisselen. Wie weet spot je zelfs wilde dieren zoals dassen, reeën, wilde zwijnen en herten recht voor jouw raam.
 
Bekijk het aanbod
Ons verhaal
 
Ontdek Nationaal Park de Veluwezoom
Nationaal Park de Veluwezoom is een waar paradijs voor outdoorliefhebbers. Met meer dan 5.000 hectare aan ongerepte natuur biedt dit gebied een overvloed aan mogelijkheden voor wandelaars, fietsers, ruiters en mountainbikers. De Veluwezoom staat bekend om zijn unieke reliëf, met een variatie aan hoogtes die je nergens anders op de Veluwe vindt. Vanaf de welbekende Posbank heb je bij helder weer zelfs zicht tot in Duitsland. Vergeet niet om je camera mee te nemen, want de kans is groot dat je onderweg de majestueuze Schotse hooglanders tegenkomt.
 
Ontspanning en Genot bij Boutique Hotel Beekhuizen
Na een dag vol avontuur en verkenning keer je terug naar Boutique Hotel Beekhuizen om te ontspannen en te genieten van onze luxe faciliteiten. Begin met een verfrissend drankje in onze Honesty Bar, waar je zelf kunt bijhouden wat je nuttigt. Probeer onze selectie van luxe koffie, thee, verrassende wijnen, lokale bieren, alcoholvrije dranken, gekoelde snacks en diverse andere lokale producten. Voor het diner kun je terecht in een van de omliggende restaurants en geniet je van heerlijke culinaire hoogstandjes.
 
Ontdek onze Honesty Bar