Direct boeken
Ontspannen vergaderen, omringd door de natuur!

Zakelijk

Vergaderen in een inspirerende, rustige omgeving te midden van de natuur, het kan bij Boutique Hotel Beekhuizen.

Of je nu op zoek bent naar een plek voor een meerdaags verblijf met het team, om te vergaderen of trainingen en presentaties te geven, bij ons ben je op de juiste plek. 

Ons kleinschalige hotel met een informele sfeer is de ideale locatie om ontspannen te vergaderen.

Bekijk hier de opties.
Aangenaam vergaderen
Meerdaags verblijf
Kleinschalig & exclusief
Vergaderlocaties

Activiteiten

Tussen het vergaderen door biedt de omgeving van Boutique Hotel Beekhuizen allerlei opties om even het hoofd leeg te maken. In het nabij gelegen Nationaal Park Veluwezoom kun je bijvoorbeeld een wandeling maken met de boswachter of een wildexcursie of mountainbike clinic  volgen. Ook kan er gekozen worden om iets terug te geven aan de natuur door Natuurmonumenten te helpen bij het onderhouden van het landschap. Leerzaam, goed voor de teambuilding én voor de natuur.  

In een unieke omgeving waar natuur en kwaliteit elkaar ontmoeten biedt Boutique Hotel Beekhuizen drie verschillende mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen: de Arcadië lodge, het Bakhuis met serre, of outdoor in de binnentuin aan de beek.

De lunch kan worden genuttigd in het Bakhuis, maar ook kan er op de hei een complete picknick verzorgd worden.

Voor diner kan gekozen worden uit diverse mogelijkheden, bij een van onze culinaire buren. 


 

Vergaderlocaties

Ons aanbod

Cascade Lodge

Cascade Lodge

Een imponerende lodge qua architectuur en dé plek om te vergaderen (boardroom). Geniet van het uitzicht over het bos en de heuvels van landgoed Beekhuizen. De Cascade lodge heeft een capaciteit tot 10 personen.

Bakhuis (alleen i.c.m. het hele hotel)

Bakhuis (alleen i.c.m. het hele hotel)

Een multifunctionele ruimte met een goede akoestiek en fantastisch uitzicht. Een genot om hier te vergaderen. Ook presentaties, workshops of recepties kunnen hier worden gehouden.

Arcadië lodge

Arcadië lodge

Gelegen aan de beek met uniek, indrukwekkend uitzicht rondom. De Arcadië lodge biedt de mogelijkheid tot exclusief boardroom-vergaderen met een capaciteit tot 10 personen.

Aan de Beek (alleen i.c.m. het hele hotel)

Aan de Beek (alleen i.c.m. het hele hotel)

Een receptie, bijeenkomst of presentatie in de buitenlucht, op een unieke plek aan het water. Geniet van het buiten zijn in onze binnentuin aan de beek.

Informatie aanvraag