Direct boeken
Ontspannen vergaderen, omringd door de natuur!

Zakelijk

Vergaderen in een inspirerende, rustige omgeving te midden van de natuur, het kan bij Boutique Hotel Beekhuizen.

Of je nu op zoek bent naar een plek voor een meerdaags verblijf met het team, om te vergaderen of trainingen en presentaties te geven, bij ons ben je op de juiste plek. 

Ons kleinschalige hotel met een informele sfeer is de ideale locatie om ontspannen te vergaderen.

Bekijk hier de opties.
Aangenaam vergaderen
Meerdaags verblijf
Kleinschalig & exclusief

Activiteiten

Tussen het vergaderen door biedt de omgeving van Boutique Hotel Beekhuizen allerlei opties om even het hoofd leeg te maken. In het nabij gelegen Nationaal Park Veluwezoom kun je bijvoorbeeld een wandeling maken met de boswachter of een wildexcursie of mountainbike clinic  volgen. Ook kan er gekozen worden om iets terug te geven aan de natuur door Natuurmonumenten te helpen bij het onderhouden van het landschap. Leerzaam, goed voor de teambuilding én voor de natuur.  

Vergaderlocaties

In een unieke omgeving waar natuur en kwaliteit elkaar ontmoeten biedt Boutique Hotel Beekhuizen drie verschillende mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen: de Arcadië lodge, het Bakhuis met serre, of outdoor in de binnentuin aan de beek.

De lunch kan worden genuttigd in het Bakhuis, maar ook kan er op de hei een complete picknick verzorgd worden.

Voor diner kan gekozen worden uit diverse mogelijkheden, bij een van onze culinaire buren. 


 

Ons aanbod

Aan de Beek

Een receptie in de buitenlucht, een bijeenkomst of een presentatie op een bijzondere plek aan het water. Geniet van het buiten zijn in onze tuin aan de beek. 

Bakhuis

Een multifunctionele ruimte met een goede akoestiek en fantastisch uitzicht. Een genot om hier te kunnen vergaderen. Ook  presentaties, workshops of recepties kunnen hier worden gehouden. 

Arcadiƫ lodge

Gelegen aan de beek met uniek uitzicht rondom. De Arcadië lodge biedt exclusief boardroom vergaderen met een capaciteit tot 10 personen. 

Informatie aanvraag