Direct boeken
Een historische plek waar historie wordt geschreven!

Bruiloft

Vier de mooiste dag van je leven bij Boutique Hotel Beekhuizen.

Een ceremonie in onze binnentuin, met uitzicht op de beek. of midden in het bos, er is van alles mogelijk. Voor diner en feest werken we samen met partijen uit de nabije omgeving.

Sluit de avond af met een romantische overnachting in onze suite met jacuzzi. En voor jullie gasten hebben we natuurlijk ook een ruime keuze aan luxe (junior) suites en lodges.
Outdoor ceremonie
Romantisch & luxe overnachten
Stijlvol meets nature

Outdoor ceremonie

We hebben twee mogelijkheden voor een outdoor ceremonie (geschikt voor 20-150 personen). Onze binnentuin, met uitzicht op de beek, biedt een intieme sfeer op een prachtige plek. De ceremonie kan ook plaatsvinden op ons terrein in het monumentale bos, romantisch en bijzonder.

Ook werken we samen met partners in de nabije omgeving, voor de ceremonie en eventueel het diner. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met jullie.

 

Kasteel Rosendael, Oranje-rie en Boutique Hotel Beekhuizen

Samen met Kasteel Rosendael en de Oranje-rie kan er een onvergetelijke dag worden samengesteld. Met een ceremonie in het kasteel, diner en feest in de orangerie en overnachten bij Boutique Hotel Beekhuizen. Drie uitmuntende locaties voor die ene speciale dag.

Buitenplaats Beekhuizen

Bij ons avontuurlijke zusje, Buitenplaats Beekhuizen, hebben al vele mooie bruiloften plaatsgevonden. De Buitenplaats kan van ceremonie tot en met feest organiseren voor een bohemian bruiloft. Voor de overnachtingen of bij grotere bruiloften werken Buitenplaats Beekhuizen en Boutique Hotel Beekhuizen samen. Omdat de locaties nog geen 500 meter van elkaar verwijderd zijn is dit een mooie combinatie.

The Hunting Lodge

Een ceremonie met diner en feestavond bij The Hunting Lodge....en dan slapen bij Boutique Hotel Beekhuizen. Een ultieme combinatie. Geniet na een heerlijke ontspannen nacht van een extra feestelijk ontbijt.
 

Informatie aanvraag