Direct boeken
Romantisch en stijlvol, midden in de natuur

Bruiloft

Vier jullie speciale dag bij Boutique Hotel Beekhuizen.
Een ceremonie in onze binnentuin met uitzicht op de beek, of midden in het bos… Onze veelzijdige, historische locatie midden in de natuur biedt een groot aantal opties om jullie trouwdag helemaal naar eigen smaak in te richten. 

Sluit de avond af met een romantische overnachting in onze suite met jacuzzi. En voor jullie gasten hebben we natuurlijk ook een ruime keuze aan luxe (junior) suites en lodges, zodat het hele gezelschap bij ons kan overnachten. 
 
Ceremonie in de buitenlucht
Romantisch & luxe overnachten
Stijlvol midden in de natuur

Ceremonie in de buitenlucht

Boutique Hotel Beekhuizen biedt twee verschillende mogelijkheden voor een romantische ceremonie in de buitenlucht, geschikt voor 20 tot 150 personen.

Onze binnentuin, met uitzicht op de beek, biedt een intieme sfeer op een prachtige plek. Ook kun je ervoor kiezen de ceremonie op ons terrein in het monumentale bos te houden: romantisch en bijzonder.

Wij werken samen met partners in de nabije omgeving, wat veel opties biedt voor het diner en feest. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met jullie in een persoonlijk gesprek.
 

 

Ceremonie in de buitenlucht
Buitenplaats Beekhuizen


Kasteel Rosendael & Oranje-rie 

Samen met Kasteel Rosendael en de Oranje-rie, een unieke horeca gelegenheid op Landgoed Rosendael, kan er een onvergetelijke dag worden samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie in het kasteel, diner en feest in de Oranje-rie en tot slot luxe overnachten bij Boutique Hotel Beekhuizen. Drie uitmuntende locaties voor één heel speciale dag.

Bij Buitenplaats Beekhuizen, het avontuurlijke zusje van Boutique Hotel Beekhuizen, hebben al vele mooie bruiloften plaatsgevonden. De Buitenplaats is van ceremonie tot en met diner de ideale locatie voor een bohemian bruiloft. Voor de overnachtingen en bij grotere bruiloften werken de Buitenplaats en het hotel samen. De locaties liggen op steenworp afstand van elkaar. Ideaal!

Buitenplaats Beekhuizen

Informatie aanvraag